Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Monumentenbesluiten gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Bekendmaking

Monumentenbesluiten

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij besloten hebben om de kerk van de Evangelisch-Lutherse Gemeente, Beukenlaan 12 te Ede, en het 'Huis Bettekamp', Bettekamp 15 in Ede, als gemeentelijk monument op de monumentenlijst te plaatsen (Monumentenverordening Ede 1998, art. 5,2).

Ter inzage besluit

De besluiten, alsmede de redengevende omschrijvingen van deze objecten liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen tegen deze besluiten een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede binnen een termijn van zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt.Ede, 6 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie