Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Horeca-vergunningen gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Ede hebben op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het schenken van alcoholhoudende drank:


- Mona Lisa Maandereind 12 c Ede

- Mixor Maandereind 14 Ede

- De Dolfijn Peppelensteeg 17a Ede

De Burgemeester van Ede heeft op grond van artikel 3.1 van de Drank- en Horecaverordening 1994 aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het schenken van alcoholvrije dranken:


- De Korenbloem Korenlaan 17-19 Bennekom

De Burgemeester van Ede heeft op grond van artikel B24a van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het exploiteren van een horecabedrijf,:


- Mona Lisa Maandereind 12 c Ede

- Mixor Maandereind 14 Ede

- De Dolfijn Peppelensteeg 17a Ede

Burgemeester en wethouders van Ede hebben aan de volgende bedrijven een gedoogbeschikking verleend voor het schenken van alcoholhoudende dranken:


- De Heidekamp Koeweg 16 Otterlo

Voor meer informatie kunt u op afspraak terecht bij de Gemeente Ede, afdeling AJZ/Vergunningen, Raadhuisplein in Ede, tel. (0318) 68 08 61.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking schriftelijk tegen de vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede en de Drank- en Horecaverordening 1994 bezwaar indienen bij de burgemeester van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking tegen de vergunning bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.Ede, 6 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie