Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

2e Nationaal Electronic Purchasing Seminar & Expo

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ontmoet inkopend Nederland!

Het platform EP-NL organiseert op 6 juni aanstaande het 2e Nationaal Electronic Purchasing Seminar & Expo. Het Seminar zal plaats vinden op 6 juni in De Doelen in Rotterdam.

Door de vele praktijkervaringen, cases en pilots staat het Seminar geheel in het teken van "Elektronisch inkopen, learning by doing".

Het platform Electronic Purchasing (EP-NL), initiatiefnemer van dit congres, is een project van ECP.NL (Electronic Commerce Platform Nederland) , NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement), vLm (vereniging Logistiek management) en enkele grote inkopende organisaties in Nederland zoals, KLM, Shell, Rabofacet en Akzo Nobel.

Op het seminar van vorig jaar werd het handboek Procedures (een beschrijving van de procedurele kant van het inkoopproces) voor kantoorartikelen gepresenteerd. De afgelopen maanden is gewerkt aan uitbreiding van de scope tot andere inkoopsegmenten (o.a. werkgroepen Inhuur Uitzendkrachten en Technische Materialen). Op dit 2e EP seminar zullen dan ook de resultaten van deze werkgroepen plus een overzicht van de eerste pilot projecten uit 2000 gepresenteerd worden.

Onderwerpen tijdens dit EP Seminar zijn onder andere:
* Elektronisch inkopen in het kader van e-commerce: een overzicht van de ontwikkelingen.

* tappenplan en praktijkervaringen uit de inkoopsegmenten: Kantoorartikelen, Inhuur Uitzendkrachten, Technische Materialen en Inkoop van primaire goederen,.

* Marktmonitoring

* Een vooruitblik door dé internationale partijen over standaardisatie
(OBI, Rosettanet en BME Cat)

Onder andere de volgende vooraanstaande deskundigen zullen hun expertise en toekomstverwachtingen met u delen:
* prof. dr. Arjan J. van Weele (NEVI-hoogleraar Inkoop en Supply Chain Management, Universiteit Nijenrode en Technische Universiteit Eindhoven.

* Mr. Martin Dober (SairGroup)

* Dhr. Herman Dekker (ABN AMRO)

* Verder nog inkooppraktijk-cases van: Corporate Express, DSM, Akzo Nobel, Rabobank, Randstad, Essent, KLM etc.

Tijdens de gehele dag is er voldoende gelegenheid tot interactie en discussie. De dag zal afgesloten worden met een interactieve "inkoop minigame".

Korting

Als deelnemer van ECP.NL ontvangt u een korting van fl 300,- op het inschrijfgeld. De deelnamekosten bedragen fl.1195,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief lunch, koffie/thee, borrel en buffet. Daarnaast ontvangt u een waardevolle syllabus.

Binnenkort ontvangt u verdere informatie met betrekking tot dit seminar op onze website (o.a. definitief programma en mogelijkheid tot inschrijving).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie