Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium over 25 jaar onderwijsvernieuwing in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
In het kader van de viering van het 25-jarig bestaan van Universiteit Maastricht (UM) vindt op woensdag 6 juni een symposium plaats over het kenmerkende Maastrichtse onderwijssysteem probleem gestuurd onderwijs (pgo).

Het kleinschalige en studentgecentreerde pgo heeft zich mogen verheugen in een brede navolging. Individueel en anoniem leren verliest steeds meer terrein. Samenwerking in kleine groepen geniet de voorkeur en studenten zijn zelf verantwoordelijk.

De UM blijft doorgaan met vernieuwing van het onderwijs. Tijdens het lustrumsymposium wordt de aanpassing van het pgo aan de eisen van de tijd besproken. U vindt de informatie over het programma op www.bureau.unimaas.nl/lustrumsymposium. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie