Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Add is Multiply BV neemt SMScompany over

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (paul@addism.com)

Contactpersoon: Paul Brinkhof

Add is Multiply neemt SMScompany over.

Datum: 6-6-2001

Vanaf 5 juni 2001 neemt Add is Multiply BV zowel de Business-to-consumer tak van SMScompany als de populaire SMS-site www.trendy.nl over. Beide diensten worden gebundeld en aangeboden onder de naam Trendy.nl.

Add is Multiply BV is een internetconceptontwikkelaar uit Den Haag, onder andere bekend van sites als Cvbank.nl (1 van de 10 best bezochte jobsites van Nederland), koersalarm.nl, emissies.com en de wwwbon, ziet in de nieuwe site mogelijkheden in een groot deel van de informatiebehoefte via SMS in de consumentenmarkt te voorzien.

In tegenstelling tot eerdere gratis diensten van concurrenten (bijv. FutureFriday) die uit waren op snelle groei, krijgen consumenten bij de nieuwe dienst informatie uitsluitend tegen betaling. Uit onderzoek is gebleken dat de consument voor goede content zeker een vergoeding over heeft. Op deze manier wordt voorkomen dat het bedrijf net als de concurrenten door haar financiële reserves raakt. Een gestage groei, maar geen verlies lijden is het motto.

De informatie die op de nieuwe dienst wordt aangeboden, verschilt van voetbaluitslagen, algemeen actueel nieuws, tot sportnieuws, tot weer en horoscopen. De consument kan via de website www.trendy.nl aangeven welke informatie hij wil ontvangen en op welke manier hij daarvoor wenst te betalen. Het bedrijf hanteert twee mogelijkheden: via incasso of via de telefoonrekening.

Overname door Add is Multiply biedt trendy.nl de mogelijkheid een groter dienstenpakket in de markt te zetten en zich te richten op groei van de diensten in de nabije toekomst.

'Met de nieuwe site zijn we nog meer in staat om het merk trendy.nl te laden met inhoudelijk goede content. De komende periode zullen we in samenwerking met diverse gerenommeerde partijen het dienstenpakket gaan uitbreiden,' meldt site manager Martijn van Lieshout.

Add is Multiply BV

Mauritskade 3

2514HC

Den Haag

Telefoon: 070-3641796reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie