Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindhoven - herindelingsontwerp regio Eindhoven-Helmond

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Herindelingsontwerp regio Eindhoven-Helmond

Op maandag 14 mei 2001 heeft de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn visie op de gemeentelijke herindeling van de regio Eindhoven-Helmond openbaar gemaakt. Dit herindelingsontwerp ligt ter inzage in het gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 te Eindhoven.
De inzagetermijn loopt tot 31 augustus 2001. Tot deze datum kan iedereen schriftelijk of per e-mail reageren op het ontwerp. Ook is het ontwerp te vinden op de website van het ministerie (www.herindeling-eindhoven-helmond.nl). Schriftelijke reacties stuurt u naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, postbus 20011, 2500 EA Den Haag, onder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie