Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Interact en RedRock Benelux

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerking Interact en RedRock zorgt voor naadloze integratie contact management en messaging software.

Hillegom, 6 juni 2001: RedRock Benelux, leverancier van 'Essential communications & messaging' software, maakt u attent op het volgende:

Na de verkoop van de bekende contactmanager, ACT! door Symantec aan Interact Commerce Corp. (waarvan de CEO, Pat Sullivan de originele ontwikkelaar van ACT! is) volgen de ontwikkelingen zich snel op. ACT! s' werelds meest verkochte contact manager is nu geïntegreerd met RedRock's TextNow! en FaxNow! om te voorzien in naadloze communicatie.

Samen met enkele geselecteerde ACT! Certified Consultants (waaronder TendenZ) gaat RedRock Benelux twee geïntegreerde communicatiemodules voor ACT!2000 op de markt brengen:


- TextNow!, SMS berichtensoftware;

- FaxNow!, fax software.

SMS'en via TextNow! vanuit ACT!
Door de begrijpelijke interface en de naadloze integratie met ACT!2000 is het versturen van een SMS bericht niets anders dan het selecteren van een of meer relaties, uw SMS bericht intypen en verzenden. De TextNow! Interface houdt exact bij hoeveel tekens u gebruikt. Na het versturen van het SMS bericht wordt er bij de klantkaart in ACT!2000 de inhoud van het bericht geplaatst en wanneer deze verzonden is. Doordat TextNow! rechtstreeks met een telefoonprovider communiceert is het bericht direct bij de ontvanger.

Faxen via FaxNow! vanuit ACT!2000
Met RedRock's FaxNow! & ACT!2000, wordt het sturen van een fax of een faxmailing wel heel erg eenvoudig, de naadloze integratie met ACT!2000 zorgt ervoor dat het zenden van faxen geen extra handelingen met zich meebrengt, FaxNow! maakt gebruik van de faxadressen zoals die vermeld staan in ACT!2000. U kunt faxen versturen aan één-, een aantal geselecteerde-, groepen of alle ACT!2000 contacten. FaxNow! is de beste faxoplossing voor ACT!2000 gebruikers die standalone werken of via een netwerk.

Verkrijgbaarheid
ACT!2000, TextNow! en FaxNow! zijn o.a. verkrijgbaar via Certified ACT! consultants waaronder TendenZ (www.tendenz.nl).

Over Interact Commerce Corporation (ACT!)
Interact Commerce Corporation is de leidende fabrikant op het gebied van relatiebeheer software voor SME- en SOHO bedrijven.
Interact staat bekend als ontwikkelaar van producten die eenvoudig in het gebruik zijn, eenvoudig te installeren zijn en die overal en op elk tijdstip toegang bieden tot bedrijfskritische informatie.
Enkele producten zijn SalesLogix®, de CRM leider en ACT!, de best verkopende contact management software met meer dan 4 miljoen professionele gebruikers en 11.000 bedrijven.

Over RedRock (www.redrocksoftware.com/nl)
RedRock Benelux is het verkoopkantoor van RedRock UK en is leverancier van 'Essential communications & messaging tools'. De productlijn bestaat uit: FaxNow!, NetNow!, ViewNow en TextNow!.

Contactinformatie:
RedRock Benelux B.V.
Willem Visser
Tel. 0252 - 53 24 70
(visserw@redrock.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie