Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Grootegast - oproep Stichting Cultuur Grootegast

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Grootegast
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Grootegast


Oproep van de Stichting Cultuur Grootegast

Cultuur is een van de terreinen waarop de gemeente Grootegast een actief en vernieuwend beleid voert. De Cultuurnota 1998 leidde onder meer tot de oprichting van de Stichting Cultuur Grootegast. De stichting adviseert het gemeentebestuur, stimuleert een veelzijdig cultuuraanbod, en ontwikkelt zelf nieuwe culturele activiteiten. De stichting heeft daarbij de beschikking over een eigen budget. In het bestuur van de stichting zijn de verschillende deelaspecten van het culturele leven vertegenwoordigd.
Ter versterking van het bestuur is de stichting op zoek naar één of meer nieuwe bestuursleden, die:

- geïnteresseerd zijn in één of meer deelterreinen van het cultuurbeleid, zonder daarin zelf rechtstreekse belangen te hebben
- affiniteit voelen voor, en ervaring hebben in bestuurlijk en/of adviserend werk

- bereid zijn om op vrijwillige basis enkele uren per maand te investeren in de verdere ontwikkeling van het cultuurbeleid van de gemeente Grootegast.
Leden van het bestuur ontvangen een onkostenvergoeding die in redelijke verhouding staat tot de omvang en aard van de taken. Lijkt dit u wat ? Dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken bij de secretaris, mevrouw E.A. Hoekstra, telefoon 0594-659284

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie