Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Grootegast - ventvergunningen

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Grootegast
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Grootegast


Vergunning Algemene Plaatselijke Verordening


Ventvergunningen
Aan Gospelgroep Real Future, t.a.v. Mevr. A. Henstra, Zwitserlaan 41, 9231 HJ Surhuisterveen is een ventvergunning verleend voor het venten met koek op donderdag 14 juni 2001 in de dorpen Opende en Kornhorn.
Aan de sportvereniging S.V.K. uit Kornhorn, t.a.v. Mevr. A. Paauw, Verl. Havinga's reed 4, 9861 TJ Grootegast is een ventvergunning verleend voor het venten met aardbeien op woensdag 13 juni a.s. in het dorp Kornhorn.

Barbecue
Aan de buurtvereniging "Hoefdraf, t.a.v. Dhr. W.S. Top, Groot Hoefblad 6, 9861 EX Grootegast is toestemming verleend voor het houden van een barbecue op een gedeelte van de Hondsdraf op zaterdag 16 juni a.s. vanaf 19.00 tot 23.30 uur. Bij slecht weer wordt deze activiteit verplaatst naar 23 juni 2001.

Wandelvierdaagse
Ingestemd is met de melding van de ver. voor Dorpsbelangen Grootegast, t.a.v. dhr. H. Vrieling, Langeweg 47 te Grootegast dat op 11, 12, 13, 14 en 15 juni een wandelvierdaagse zal worden gehouden.

Grasbaanrace
Aan de Stichting Baansport Opende, secretariaat Verlaatsdam 18, 9231 MG te Surhuisterveen is vergunning verleend voor het houden van grasbaanraces op 13 en 14 juli a.s. op het terrein van de heer L. de Vries, Provincialeweg 96 te Opende.

Ontheffing Drank- en Horecaverordening
Ter gelegenheid van op 13 en 14 juli a.s. te houden grasbaanraces in Opende is aan Catering Service Roden, Leeksterweg 36, 9301 AP te Roden een ontheffing verleend voor het tijdens genoemde data in een tent op het terrein van dhr. L. de Vries, Provincialeweg 96 te Opende schenken van zwak-alcoholische drank.

Als u inlichtingen wilt over bovengenoemde activiteiten, kunt u contact opnemen met
mevr. G. van der Veen van de sector Ruimte, tel. 695721.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie