Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 6-06-2001
Mediabericht 06-06 (11.45 uur)

VENRAY Meisje bedreigd

Venray Een 13-jarig meisje uit Veulen is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij door enkele jongens mishandeld was. Zij deed aangifte van deze mishandeling. Het meisje was dinsdagmiddag rond 15.30 uur met drie vriendinnen aan het skaten en werd door een groepje jongens op fietsen gevolgd. Tijdens het rijden trapten de jongens haar en haar vriendinnen waardoor de meisjes ten val kwamen en letsel opliepen. Zij vervolgden hun weg richting Oostrum, en meldden het gebeuren bij de politie. Die heeft de aangifte opgenomen en zal onderzoek doen naar de identiteit van de jongens en het gebeuren.

NEDERWEERT Verkeersactie Samen minder

Nederweert De politie heeft dinsdagavond een snelheidscontrole gehouden in het kader van de verkeersactie op de N-wegen in haar werkgebied. Vijf politiemensen controleerden gezamenlijk op de Meijelseweg (N283) tussen 21.00 en 22.40 uur de voertuigen in de richting van Meijel naar Nederweert. Er werden acht van de 75 passerende bestuurders staande gehouden voor het overtreden van de terplaatse geldende maximum snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 133 km/u.

VENLO Verkeerscontrole

Venlo De politie heeft dinsdag in het centrum van Venlo een controle gehouden op de Maaskade, Urbanusweg en de Oude Markt. Tussen 10.30 en 12.30 uur en in de uren tussen 13.30 en 17.00 uur werden de passerende weggebruikers gecontroleerd op diverse onderdelen. Er werden vijf processen-verbaal uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie