Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ROB - vervulling vacatures in Raad

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Raad voor het openbaar bestuur
Zoek soortgelijke berichten
Raad voor het openbaar bestuur

Vervulling vacatures
De ministerraad heeft op 11 mei jl. een zevental nieuwe leden benoemd voor de rob en en nieuwe voorzitter. Daarmee zijn alle vacatures in de Raad vervuld. De benoeming van de nieuwe leden gaat in op 1 juni aanstaande. De meest actuele samenstelling van de Raad vind u elders op deze website onder het kopje Profiel.

Voorstudie Veiligheidsconstructies
Half mei verscheen een voorstudie van de hand van drs. A.J. van Dijk over de taakontwikkeling van de politie. Deze voorstudie zal richtinggevend zijn voor het door de Raad in zijn juni vergadering vast te stellen advies over dit onderwerp. De tekst van deze voorstudie is binnenkort te raadplegen op deze website. Raadsvergadering
De Raad voor het openbaar bestuur vergadert op 13 juni aanstaande voor het eerst in zijn nieuwe samenstelling. Op de agenda zullen onder andere staan de afronding van adviezen over externe adviseurs, over de taakontwikkleing van de politie en over elektronisch verkeer tussen burger en bestuur. Daarnaast zal een start worden gemaakt met de aanpak van adviezen over optimalisatie van het Grote Stedenbeleid en over de toekomst van de waterschappen.
Strategiedag secretariaat
Op 5 juni is het secretariaat afwezig om zich te bezinnen op zijn toekomstige positie en de ontwikkeling daar naar toe. De resultaten van de wettelijke evaluatie van de Raad heeft ook geleid tot de noodzaak van deze bezinning.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie