Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland


Politienieuws

Verkeerscontrole Wibautstraat
5-6-2001. Afgelopen weekeinde zijn bij een verkeerscontrole in de Wibautstraat onder 800 gecontroleerde automobilisten 109 bonnen uitgedeeld. Het ging om autopapieren, verzekeringskwesties, mensen die hun gordel niet droegen en autos met mankementen aan de verlichting. Drie bestuurders die te veel hadden gedronken hadden zijn aangehouden en moesten mee naar een politiebureau. Een bestuurder die een rijverbod had gekregen en desondanks achter het stuur zat, werd eveneens gearresteerd. Datzelfde gold voor een verdachte die de politie beledigde. Ook werd er iemand tussenuit gehaald die in het opsporingsregister stond voor het niet betalen van een geldboete van 720 gulden. De actie startte zondagavond, 1e Pinksterdag, om 19.00 uur en eindigde de daarop volgende nacht om 02.15 uur.Assistentie gevraagd
Net als in televisieprogramma's als Opsporing Verzocht vragen wij op deze website uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven. Kijk op de pagina Assistentie Gevraagd.Kijkje in digitale politiecel
30-5-2001. Als eerste korps in Nederland opent de politie Amsterdam-Amstelland de deuren van haar cellenhuis voor het publiek. In virtuele zin, welteverstaan. De special In de bak, te vinden op deze website, biedt de bezoeker letterlijk de mogelijkheid om rond te kijken in het cellenhuis van het hoofdbureau. Op 360-gradenfotos zijn de gangen, de security desk en verschillende cellen te zien.

De virtuele rondleiding maakt deel uit van een special over arrestantenzorg. Daarin komen onderwerpen aan bod als: wie belanden er in een politiecel en waarom? Hoe ziet zon cel eruit? Wat komt er allemaal kijken bij de beveiliging en verzorging van arrestanten? Hoe lang blijven zij in de cel? Ook is er informatie voor mensen die als arrestantenverzorger aan de slag willen gaan.Maak kennis met de politie
5-6-2001. Op zaterdag 9 juni houdt het wijkteam Amstelveen-Zuid een open dag. Een ideale manier om eens kennis te maken met de politie! Iedereen is van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op het politiebureau aan de Startbaan 24 in Amstelveen.Surveillant worden?
Kom naar de informatieavond op 25 juni a.s.!

5-6-2001. Als je erover denkt om surveillant te worden maar je wilt nog het een en ander weten, kom dan naar onze informatieavond op maandag 25 juni a.s. Zo kom je erachter of die baan echt iets voor je is. Een paar surveillanten uit de praktijk vertellen hun verhaal. Daarnaast vertonen we een film die een goed beeld geeft van wat je te wachten staat als surveillant. En aarzel niet al je vragen te stellen die betrekking hebben op deze functie. Denk je na afloop: surveillant dat is echt iets voor mij, neem dan een informatiepakket en een sollicitatieformulier mee naar huis en meld je aan! Ben je 16,5 jaar of ouder en heb je een diploma op minimaal VBO-B niveau (of vergelijkbaar), dan nodigen wij je van harte uit voor de informatieavond. Deze vindt plaats in gebouw De Eenhoorn, James Wattstraat 84 te Amsterdam (vlakbij station Amstel). We beginnen om 19.30 uur. Daarna weet je precies waar je aan begint.

Meer informatie over werken bij de politie Amterdam-Amstelland? Klik hier.Pui geramd
5-6-2001. Eerste Pinksterdag, zondagochtend rond 03.00 uur, heeft een auto op het Waterlandplein de pui geramd van een winkel in huishoudelijke artikelen. Als gevolg daarvan ging een winkelruit aan diggelen. Vier of vijf personen verlieten de auto en renden weg in de richting van de IJdoornlaan. De auto was een Fiat Uno van buitenlandse origine. De vierwieler is vermoedelijk gestolen bij de camping op het Vliegenbos. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Voor zover bekend is uit de winkel niets ontvreemd.Steekpartij Kinkerstraat
5-6-2001. In de nacht van de eerste op de tweede Pinksterdag is in een woning aan de Kinkerstraat een man gewond geraakt tijdens een steekincident. Het slachtoffer, een 34-jarige Moldaviër, liep verspreid over zijn lichaam meerdere messteken op. De man strompelde de trap af en bleef op straat tegen een auto hangen. Hij is in een ziekenhuis opgenomen en verkeert niet in levensgevaar. De achtergrond van het steekincident is nog niet duidelijk. De woning in kwestie bleek verschillende onderhuurders te huisvesten. Voor zover bekend hebben de bewoners onderling ruzie gekregen en is een en ander tot een steekincident geëscaleerd. De dader of daders zijn voortvluchtig.


Drugsdealers gepakt
6-6-2001. Op grond van de Opiumwet arresteerden politieagenten van wijkteam s-Gravesandeplein gistermiddag in de Dapperbuurt zeven mannen. Het gaat om drie dealers en vier verslaafden. Bij de arrestaties namen de agenten 45 bolletjes harddrugs en twee messen in beslag. De dealers worden vrijdag voorgeleid voor de officier van justitie. De verslaafden worden na verhoor heengezonden. Ook vorige week arresteerde de politie in de Dapperbuurt een dealer. Deze man bleek in het bezit te zijn van negen gram coke en een gestolen mobiele telefoon. Tijdens de actie van gistermiddag stuitte de politie op een vechtpartij, waarbij een man een mes trok. Voordat de man iemand kon verwonden werd ook deze man in de kraag gevat.


Dode man aangetroffen
5-6-2001. Maandagavond rond 21.00 uur werd ontdekt dat een 53-jarige bewoner van de Koggestraat was overleden. De alleenwonende man werd gevonden door een kennis die poolshoogte nam omdat de telefoon niet werd opgenomen. De gealarmeerde politie stelde een onderzoek in en houdt er rekening mee dat het hier om een niet-natuurlijke dood gaat. Sectie op het stoffelijk overschot moet duidelijkheid geven. De recherche heeft het onderzoek overgenomen. De woning vertoont geen sporen van braak.Bromfietser breekt been
5-6-2001. Een 22-jarige bromfietser hield gisteravond een gecompliceerde beenbreuk over aan een verkeersongeval op de Adelaarsweg. De berijder dook frontaal op een inparkerende auto en ging tegen de grond. Hij zou drie andere bromfietsers zijn ingehaald en van één van de drie een duw hebben gehad. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.
Snelheidszaken
5-6-2001. De Verkeerspolitie heeft gisteravond tijdens een twee uur durende snelheidscontrole op de A10-West 38 bonnen uitgedeeld. De actie werd gehouden op het gedeelte waar in het kader van de renovatie ten hoogste 70 kilometer per uur mag worden gereden. De overtreders werden achtervolgd door politiemotorrijders en onmiddellijk aan de kant gezet. De hoogste score was 70 kilometer per uur.

Direct betalen
s Middags en s avonds werden drie buitenlandse hardrijders aan de kant gezet. Ze moesten direct afrekenen. Een 22-jarige Duitser die met een gang van 147 kilometer over de A4 reed kreeg een rekening van 590 gulden. Een 34-jarige Fransman zette op de A10-West een snelheid van 97 kilometer per uur neer. Hij betaalde 350 gulden. Een 38-jarige Italiaan betaalde 220 gulden. Hij reed met een snelheid van 129 kilometer over de A4.

Nassaukade
Bij een snelheidsactie op de Nassaukade kregen gistermiddag 13 hardrijders een proces-verbaal. De hoogste score was 73 kilometer per uur.Brommer in beslag
5-6-2001. Gistermiddag zetten surveillerende agenten op de Erasmusgracht een bromfiets met een 15-jarige berijder aan de kant. De jongen had geen helm op en was ook niet verzekerd. Hij moest voor verder onderzoek mee naar een politiebureau. Daar werd ook zijn moeder ontboden. De vrouw tekende een afstandsverkaring. De brommer gaat naar de schroothoop. Zijn laatste eigenaar krijgt ook een proces-verbaal.

Hennepplantage Schimmelstraat
5-6-2001. Tijdens een onderzoek naar aanleiding van klachten over stankoverlast, stuitte de politie maandagmiddag op een hennepplantage in een woning aan de Schimmelstraat. Er is beslag gelegd op 262 henneplanten en de bijbehorende kweekapparatuur. De plantage kwam via een aftakking op een goedkope manier aan stroom. Goedkoop betekent hier duurkoop. Tegen de 40-jarige eigenaar van de plantage wordt niet alleen proces-verbaal opgemaakt voor de illegale plantage, hij wordt ook aangepakt voor diefstal van stroom. Het energiebedrijf stuurt de man een naheffing.Vijf verkeerscontroles
6-6-2001. Gistermiddag hield de politie een verkeerscontrole op de Prins Hendrikkade. De agenten zetten in totaal 50 bestuurders op de bon. Zij negeerden het rode verkeerslicht. Het ging om automobilisten, bromfietsers en fietsers.

Autogordels
Gistermorgen hield de politie een verkeerscontrole op de Verlengde Stellingweg en het Mosplein in Amsterdam-Noord. In totaal gingen 31 bestuurders op de bon. Zij droegen hun autogordel niet. Op de Bosbaanweg in Amstelveen werd gistermorgen een autogordelcontrole gehouden. Van de 70 gecontroleerde automobilisten droegen zes de autogordel niet. Alle overtreders krijgen binnenkort een acceptgirokaart thuisgestuurd.

Snelheidscontroles
Gisteren hield de politie snelheidscontroles op de Rijksweg A2 en de Rijksweg A9. Op de Rijksweg A-2 gingen 38 snelheidsovertreders op de bon. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 kilometer per uur. In verband met werkzaamheden geldt momenteel een maximumsnelheid van 70.

Op de A9 gingen gistermorgen eveneens 38 snelheidsovertreders op de bon. Hier bedroeg de hoogst gemeten snelheid 129 kilometer per uur, in plaats van 80. Naast een proces-verbaal moesten twee bestuurders ook nog eens hun rijbewijs inleveren.Vuurwerk in beslag
6-6-2001. In een garagebox aan de Groesbeekdreef heeft de politie in samenwerking met de Dienst Parkeergebouwen vanmiddag 2500 kilo vuurwerk in beslag genomen. Het gaat om 220 Chinese rollen, zogenaamde 100.000 klappers. Het vuurwerk werd aangetroffen door personeelsleden van de Dienst Parkeergebouwen en agenten van het wijkteam Ganzenhoef. Er was voor de box een huurachterstand. Bij de controle kwam het vuurwerk aan het licht.


Arrestaties na aanrijding
6-6-2001. Twee 17-jarige jongens hebben vanmiddag in de Derkinderenstraat een voetganger geschept. Nadat de jongens vervolgens een bushokje hadden geramd kwamen ze tot stilstand tegen een boom. Beiden verlieten hier de auto en zetten de vlucht te voet verder. Na een korte achtervolging werd het tweetal aangehouden door twee motoragenten. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. Later bleek er nog een lichtgewonde te zijn gevallen, die ter plaatse is behandeld. De man stond in het bushokje. Beide jongens zijn ingesloten aan een politiebureau.


Van balkon gevallen
5-6-2001. In de nacht van de eerste op de twee Pinksterdag is een 45-jarige bewoner van de Spaarndammerdijk van het balkon gevallen. De man maakte een val van zon vijf meter en kwam in de binnentuin terecht. Hij is met onbekende verwondingen in een ziekenhuis opgenomen. Het ongeval gebeurde rond drie uur s nachts. De bewoner was zijn sleutel vergeten en klauterde van het balkon van de onderburen naar zijn eigen etage. Hij gleed uit en kwam aan zijn handen aan het balkon te hangen. De man hield het niet, maakte een val en kwam in de tuin terecht.Antwoorden GSM-prijsvraag
De actie van ons korps om gestolen GSM-toestellen te bombarderen, is een groot succes geworden. Ook op de prijsvraag werd goed gereageerd. Honderden mensen deden mee, zowel via deze website als via hun mobiele telefoon. De juiste antwoorden zijn:


1. Om de hoeveel minuten verschijnt een SMS op een gestolen GSM? Antwoord b: 3 minuten


2. Hoe is het IMEI-nummer te vinden?
Antwoord c: door *#06#

De drie prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Binnenkort leest u er meer over op deze website.


Reageren op de site?
Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en laat een boodschap achter.


Verkeershinder A10-west
Het wegdek van de A10-west bij Amsterdam is bijna 30 jaar oud. Voor een goede doorstroming van het verkeer is deze weg hard toe aan groot onderhoud. Dit zal plaatsvinden in de periode 26 mei - 26 augustus 2001.

Gedurende de werkzaamheden is de A10-west wel open voor doorgaand verkeer, maar zullen de op- en afritten S103 t/m S107 worden afgesloten. Bovendien is maar een beperkt aantal rijbanen beschikbaar. Er worden verschillende maatregelen getroffen om de westkant van Amsterdam bereikbaar te houden. Sinds januari 2001 worden er al voorbereidingswerkzaamheden verricht. Klik op het logo voor meer informatie.


Dossier
Zakkenrollersproject succes, over het positieve effect van het project Zakkenrollerij.

GSM-bombardement, over de actie van ons korps om roof van mobiele telefoons tegen te gaan.

Snackbar super-store, over een aanzienlijke heling-zaak die door het Roofteam van district 4 werd opgelost.


© Politie Amsterdam-Amstelland

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...