Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inter Acces nieuwe businesspartner van Remedy Benelux

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
51a34d.jpg

Inter Acces nieuwe businesspartner van Remedy Benelux

Amersfoort, 6 juni 2001 Remedy, gerenommeerd leverancier van Information Technology Service Management (ITSM) en Customer Relationship Management (CRM)-toepassingen, gaat voor de implementatie van haar service management-systemen gebruik maken van de diensten van Inter Access. Als integrale ICT-dienstverlener zal Inter Access de Remedy ITSM-oplossingen integreren in haar totaaloplossingen.

Het is de missie van Inter Access om als ICT-partner klanten te helpen bij hun transformatie naar de nieuwe 'e-conomy'. Inter Access bereikt dit door, vanuit een integrale benadering, een portfolio van ICT-oplossingen aan te bieden. Deze dekken de gehele ICT-levenscyclus af, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie