Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstel wijziging Hoofddirectie Aino aangenomen

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Aino
Zoek soortgelijke berichten
Aino

Persbericht

Voorstel wijziging Hoofddirectie Aino aangenomen

Houten, 6 juni 2001 Aino N.V. (Aino) kondigt aan dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders het voorstel van de Raad van Commissarissen om de heer R.C.J. (Rob) van den Berg als lid van de hoofddirectie uit zijn functie te ontslaan, met algemene stemmen heeft aangenomen. Dit besluit is genomen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 5 juni 2001.

De Raad van Commissarissen had besloten dit ontslag voor te stellen op grond van een onoverbrugbaar gebleken verschil van inzicht binnen de hoofddirectie over het te voeren beleid. De heer René Vos, voorzitter van de hoofddirectie, heeft de taken van de heer Van den Berg inmiddels overgenomen.

Profiel Aino N.V.
Aino is een zakelijke dienstverlener die

- haar klanten adviseert op het gebied van organisatie en (ICT-) businessstrategie,
- op pragmatische wijze passende informatiesystemen bouwt voor zowel front-, mid- als back-office-omgevingen,
- haar klanten adviseert en ondersteunt deze kosteneffectief te beheren. Aino adviseert, detacheert, voert projecten uit en biedt 'ICT-services'. Aino beschikt over de brede (technische) expertise die nodig is om haar klanten te ondersteunen bij integrale businessontwikkeling mede langs E-lectronische weg. Aino ondersteunt circa 300 opdrachtgevers gespreid over een viertal businessarea's: Financiële instellingen, Telecom, Overheid/non-profit, en HIDT (Handel, Industrie, Zakelijke dienstverlening en Transport). Aino werkt vanuit vijf regio's, heeft circa 1.100 medewerkers en is sedert 5 juni 2000 genoteerd aan de Officiële markt van Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Aino N.V., de heer R.P.W. Vos, voorzitter hoofddirectie. Tel+31 (0)30 6053060 of (info@aino.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie