Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rainbow's eCommerce versneller wint NCM contest

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

CryptoSwift 600 "Beste SSL versnellingsoplossing"
Rainbow's eCommerce versneller wint Network Computing Magazine contest

Hengelo, 6 juni 2001 - De CryptoSwift 600 heeft in de categorie "Beste SSL versnellingsoplossing" de "Well Connected Award" ontvangen. Network Computing Magazine reikt deze prijs jaarlijks uit tijdens de Spring 2001 Networld+Interop Conference in Las Vegas, de grootste beurs op netwerkgebied. De CryptoSwift kaart versnelt beveiligde transacties en voorkomt uitval.

Veilige informatieoverdracht
Volgens Fritz Nelson, vice-president en uitgever van Network Computing Magazine, zijn snelle en veilige online transacties van levensbelang voor succesvolle B2B of B2C eCommerce. Door gebruik te maken van encryptietechnieken is het online versturen van gevoelige informatie als klant- en transactiegegevens te beveiligen. Cryptografische versnellers zorgen voor snelle en betrouwbare eCommerce servers. Gebruik van eCommerce versnellers voorkomt het ontstaan van online wachtrijen en uitval van transacties.

CryptoSwift 600
De CryptoSwift accelerator van Rainbow Technologies ontlast de processor van de eCommerce server. Alle encryptieberekeningen vinden plaats op de aparte processor op de CryptoSwift PCI-kaart. Hierdoor ontstaat ruimte op de serverprocessor om de eigenlijke transacties te verwerken. Een enkele CryptoSwift 600 kaart kan tot 600 transacties per seconde aan en voert een 1024 bits RSA bewerking uit in minder dan 5 milliseconden. CryptoSwift versnelt de public-key cryptographische functies van SSL, TLS, SET, SSH en andere wijdverspreide beveiligings protocollen.

Extra beveiligd
De CryptoSwift is ook in tamper-proof uitvoering beschikbaar. Hierbij is het onmogelijk om de encryptiesleutels uit te lezen. Op de Cryptoswift HSM/WS worden veilige sleutels gegenereerd en opgeslagen. Alle berekeningen met deze sleutels vinden plaats op de kaart ("Born, Live and Die"). De sleutels zijn hierdoor onbereikbaar. De CryptoSwift HSM/WS is de ideale oplossing voor Internettransacties die een hoge mate van beveiliging nodig hebben. De HSM/WS is ontworpen om aan FIPS 140-1 level 3 te voldoen.

De IntroCom Groep
ICT-beveiliger IntroCom is Benelux distributeur voor Cryptoswift van Rainbow Technologies. IntroCom werkt intensief samen met Internet Service Provider IntroWeb. Verenigd in de IntroCom Groep vormen ze samen een ijzersterk team met een grote meerwaarde als het gaat om zakelijke Internet- en beveiligingsoplossingen. Kortom alle kennis van Internet en beveiliging gebundeld op één adres. Een sterke combinatie.

Einde persbericht
Kijkt u voor meer informatie op www.introcom.nl

Perscontact
Bas Holla
Marketing & communicatie IntroCom Groep
nieuws@introcom.nl
tel. 074-2430105
fax. 074-2429895

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie