Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zuiderweg bij A7 een nacht afgesloten in gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

bestuur en organisatie
Nieuws
plannen en projecten
vacatures
kiosk
welkom
welcome
willkommen
topmenu_verloop knop_zoek knop_sitemap knop_links knop_email knop_help knop_copyright

29
MEI
17.23

Persbericht

Zuiderweg bij A7 een nacht afgesloten
29-05-2001

Op de plek in Hoogkerk waar de nieuwe rotonde wordt aangelegd is de Zuiderweg binnenkort een avond en nacht afgesloten. Dat gebeurt op donderdag 7 juni. Vanaf 18.00 uur tot de volgende ochtend 6.00 uur wordt alle verkeer op de Zuiderweg omgeleid. De nieuwe rotonde wordt dan geasfalteerd.

Voor het asfalteren van de nieuwe rotonde is vrij baan nodig. Daarom kan er geen verkeer langs. Om zo weinig mogelijk mensen te hinderen wordt dit werk in de avond- en nachturen gedaan. In die uren wordt het verkeer vanaf de A7 naar Hoogkerk omgeleid over de Roderwolderdijk en vice versa.
Verkeer van de A7 en vanuit Drachten / Peize (Groningerweg) met bestemming Buitenhof, Kranenburg en Peizerweg wordt omgeleid via de stad: Vrijheidsplein - westelijke ringweg-Peizerweg. Ook Arriva rijdt op die avond anders. Lijn 4 rijdt over de Peizerweg, door Buitenhof en keert om bij de Zuiderweg. Lijn 8 rijdt over het Hoendiep naar Hoogkerk en keert dan bij de Jan Ensinglaan om. Busreizigers voor Buitenhof kunnen die avond dus alleen met lijn 4 mee, wie naar Hoogkerk moet is aangewezen op lijn 8.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie