Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.45 uur
Verkeerscontroles

DISTRICT EEMLAND NOORD De politie heeft op woensdag 6 juni in het district verschillende verkeerscontroles uitgevoerd.

SOEST - Op woensdagmiddag omstreeks één uur kreeg een 20-jarige man uit Amersfoort op de Ossendamweg een bekeuring voor het rijden op een bromfiets zonder een geldig bromfietscertificaat te hebben. Verder heeft de politie van half twee tot half vier in de middag op de Birkstraat preventief gecontroleerd op het in bezit hebben van de juiste papieren. Eén bromfietser kreeg een bekeuring voor het niet dragen van de helm en één automobilist voor het niet dragen van de autogordel.

Op de Vondellaan en op de kruising Koningsweg/Clemensstraat heeft de politie s avonds rood licht controles gehouden. Op de Vondellaan werden geen overtredingen geconstateerd. Op de kruising Koningsweg/Clemensstraat kreeg één bestuurder een bekeuring omdat hij niet stopte voor het rode licht.

BAARN - In de blauwe zone op de Laanstraat heeft de politie negen bekeuringen uitgedeeld en op de Nieuw Baarnstraat één.

Verbouwing politiebureau Baarn

BAARN Het politiebureau in Baarn aan de Eemnesserweg wordt de komende weken verbouwd om in de toekomst het publiek nog beter van dienst te kunnen zijn. Op de begane grond wordt gewerkt aan onder andere een nieuwe receptie en een extra kamer voor het opnemen van aangiften. Omdat tijdens de verbouwing maar één aangiftekamer beschikbaar is, kan het zijn dat de wachttijden voor het doen van aangifte oplopen. De politie adviseert daarom de komende drie weken voor het doen van aangifte even te bellen en een afspraak te maken. Dit om te voorkomen dat het publiek onnodig lang moet wachten. De verbouwing wordt naar verwachting half juli afgerond. De politie van district Eemland noord vraagt begrip voor het eventuele ongemak tijdens de verbouwing. De politie is te bereiken via het telefoonnummer 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie