Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.50 uur
Verkeerscontrole

NIEUWEGEIN Aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein is woensdag tussen kwart voor negen en kwart voor tien s ochtends gecontroleerd op snelheid. Van de 337 passerende voertuigen reden er 42 te snel. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 kilometer. Ter plaatse geldt een maximum van vijftig.

Dezelfde dag is ook aan de Batauweg gecontroleerd op snelheid. Daar passeerden 818 voertuigen de controlepost. 27 Bestuurders reden er te snel. Hoogst gemeten snelheid was 70 kilometer.

Bekeuringen voor bromfietser

IJSSELSTEIN Een 15-jarige inwoner van IJsselstein is woensdagavond staandegehouden toen surveillerende agenten hem op een bromfiets zonder helm zagen rijden. Bij de staandehouding bleek bovendien dat de bromfiets niet verzekerd was.

De jongen gaf in eerste instantie een valse naam en adres op. Hij ging uiteindelijk het politiebureau uit met bekeuringen voor het onder de zestien jaar op een bromfiets rijden, het opgeven van een valse naam en het rijden zonder helm.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie