Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voetbalwinkel.nl volledig operationeel

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VOETBALWINKEL.NL

Voetbalwinkel.nl volledig operationeel

Groningen, 7 juni 2001

Voetbalwinkel.nl is de eerste Nederlandse, geheel op de verkoop van voetbalartikelen gebaseerde, internetwinkel. Voetbalwinkel.nl is sinds gisteren volledig operationeel.

De grootste collectie van Nederland
De e-commerce site van voetbalwinkel.nl biedt een uitgebreide collectie voetbalproducten. Voetbalwinkel.nl onderscheidt zich met name door Nederlands grootste collectie officiële shirts van bekende clubs en een veelzijdige collectie voetbalschoenen. Daarnaast verkoopt voetbalwinkel boeken, tafelvoetbalspellen, scheidsrechtershirts, keepershandschoenen e.a.
Ook is er een voetbal lifestyle gedeelte, waarin columns, een quiz, transfergeruchten en stadionfoto's te vinden zijn, om een bezoek aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie