Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De SchoolCampus van V&D is er weer

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VROOM & DREESMANN WARENHUIZEN

De SchoolCampus is er weer

In vakantiesfeer shoppen voor het nieuwe schooljaar

Amsterdam, 7 juni 2001; Vanaf maandag 11 juni gaat de SchoolCampus weer open. Hier vinden scholieren de leukste, meest trendy schoolspullen en hebbedingen. Jongeren combineren merken collecties en originele dessins met een uitgebreide serie basics artikelen, afgestemd op hun eigen lifestyle. De SchoolCampus is helemaal aangekleed in Hawaii stijl waardoor jongeren in vakantiesfeer kunnen shoppen voor het nieuwe schooljaar. Het thema Hawaii komt terug in veel schoolartikelen b.v. Hawaii-bloemen, surfboards, skimboards. Ook in het modebeeld is dit thema deze zomer erg belangrijk.

Jongeren kunnen voor het samenstellen van hun schoolspullen dit jaar vroeg beginnen. V&D heeft zeer veel verschillende agenda's en exclusieve schoolseries voor meiden en ook voor jongens. Ook is er een grote collectie basics artikelen, die goed gecombineerd kan worden met alle schoollijnen.

Fun op de Campus
Naast alle schoolspullen is er natuurlijk ook fun op de Campus. V&D organiseert met Hitkrant, Clean & Clear, Look At Us en Orange Model Agency een modellenwedstrijd. Professionele modellen en aankomend talent lopen op de catwalk in V&D filialen. Jongeren kunnen zich opgeven via www.hitkrant.nl en maken kans op een carrière als model. Ook is er Ghizz Vision, Creative Team o.l.v. Ghislaine Belvroy en een styliste van het modellenbureau aanwezig om de modellen te begeleiden, op te maken en aan te kleden. De shows vinden plaats in de volgende filialen: Amstelveen, Arnhem, Breda, Den Haag Centrum, Groningen, Maastricht, Rotterdam Beursplein, Tilburg, Utrecht, Zwolle.

Kom dus deze zomer naar de SchoolCampus van V&D.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie