Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arnhem ontwikkelt parkeernota op interactieve wijze

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Arnhem ontwikkelt parkeernota op interactieve wijze De gemeente Arnhem wil eind van dit jaar kunnen beschikken over een Parkeernota voor de hele stad. Hierin wordt het parkeerbeleid voor de komende jaren vastgelegd. De verantwoordelijke wethouder Bouman van verkeer en vervoer wil dat de nieuwe Parkeernota op interactieve wijze tot stand komt. Dit betekent dat zij alle partijen zal betrekken bij het opstellen van de nota. In de loop van deze zomer krijgt een aantal bewoners, ondernemers, belangenorganisaties en andere betrokkenen een uitnodiging om met elkaar en met de gemeente van gedachten te wisselen over de knelpunten die zij nu ervaren met het parkeren, en over hun wensen en verwachtingen voor het toekomstig parkeerbeleid. De nu al lopende discussies over het parkeerbeleid worden in dit proces zoveel mogelijk meegenomen.

Deelnemers
Interactie tussen betrokkenen en gemeente levert voor iedereen winst op: de gemeente kan goede ideeën prima gebruiken en inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden geven hun inzichten op de problematiek zodat met hun belangen zo goed mogelijk rekening kan worden gehouden.
Het voornemen is om vanaf juli 2001 de werving van deelnemers aan het proces te starten. De bijeenkomsten worden tussen eind augustus en begin oktober gehouden. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het interactieve proces bij het opstellen van de parkeernota. In december moet de parkeernota gereed zijn voor bespreking in de commissie verkeer van de gemeenteraad.

Disclaimer
Document: Arnhem ontwikkelt parkeernota op interactieve wijze

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie