Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Gordelcontroles
7-6-2001. Agenten in opleiding zetten woensdag in Amsterdam-Noord 45 automobilisten op de bon. Het ging met name om mensen die niet in de gordels zaten. De actie vond eerst plaats bij de A10-Noord en wel op de oprit S-118 en verplaatste zich later naar de Kamperfoelieweg.

Amstelveen
Tijdens een gordelcontrole op de Saskia van Uylenburghweg in Amstelveen kregen 48 overtreders een proces-verbaal. Ze krijgen een acceptgirokaart met een boete van 90 gulden thuisgestuurd.Overhollende tieners gewond
7-6-2001. Op de Johan Huizingalaan onder het viaduct van de Lelylaan schepte een bestelauto woensdagmiddag twee tieners die de rijbaan overholden. Beiden raakten gewond; een 14-jarig meisje liep een gebroken been op. Het tweede slachtoffer werd met verwondingen aan haar hoofd naar een ziekenhuis overgebracht. Gelukkig mocht ze na behandeling weer naar huis.
De meisjes staken hollend over achter een bij de halte staande bus. Op hetzelfde moment kwam de volgende bus al op de halte af. Het tweetal holde dus tussen de twee bussen door. Dit tot verrassing van de bestuurder van de bestelauto. De Ongevallendienst stelde later vast dat hij niet te hard had gereden.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie