Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKZ crisis geen gevolgen voor Nijmeegse Vierdaagse

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Het Nederlandse Rode Kruis

6 Juni 2001

MKZ crisis heeft geen gevolgen voor Nijmeegse Vierdaagse

De 85ste Internationale Vierdaagse kan gewoon doorgaan. Na overleg eind mei tussen de burgemeesters, de provincie en het ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij is gebleken dat de MKZ crisis geen gevolgen zal hebben voor de Nijmeegse Vierdaagse.

De Vierdaagse zal dit jaar dan ook gewoon plaatsvinden, en wel van 17 tot en met 20 juli. Ook de Vierdaagsefeesten gaan gewoon door. Tijdens de vier wandeldagen passeren tienduizenden wandelaars twaalf gemeenten in de provincies Gelderland, Limburg en Noord Brabant. De voorbereidingen voor dit grootste wandelevenement ter wereld kunnen nu zonder enige terughoudendheid worden opgepakt. "Een hele opluchting, want we hielden rekening met verschillende scenario´s, varierend van simpele parcouswijzegingen tot een volledige afgelasting van het evenement" aldus de opgeluchte algemeen manager KNBLO Vierdaagse Wim Jansen. De termijn voor schriftelijk voorinschrijving sluit op 15 juni.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie