Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PCM lanceert betaalde nieuwsdienst op internet

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@factlane.nl)

Contactpersoon: R. Veneboer

PCM lanceert betaalde nieuwsdienst op internet

Datum: 7 Juni

PCM lanceert betaalde nieuwsdienst op internet

FactLANE (voorheen Nederlandse PersDatabank), onderdeel van PCM Interactieve media, heeft op 6 juni een persoonlijke nieuwsdienst gelanceerd en daarmee ook een betaalde dienst op internet geintroduceerd.

De nieuwsdienst Alert.factlane.nl biedt iedereen met internettoegang de mogelijkheid om op basis van een persoonlijk profiel nieuws uit de belangrijkste dagbladen van Nederland te ontvangen.

Het dagelijks nieuws, afkomstig uit de PCM titels: Algemeen Dagblad, Het Parool, De Volkskrant, Het NRC Handelsblad en Trouw, wordt met behulp van intelligente zoek- en matchingsoftware per klant separaat doorzocht. Indien een artikel voldoet aan de persoonlijk vastgestelde criteria wordt het per mail naar de klant toegezonden. De krant op maat is hiermee realiteit geworden.

Met Alert.factlane.nl zet PCM een eerste stap naar een betaalde dienst op Internet. De volledige dienst wordt namelijk met een betaald abonnement aangeboden. Echter Alert.Factlane.nl kent ook een gratis abonnement met beperkte toegang tot de artikelen.

De dienst, die gericht is op de zakelijke markt, speelt in op de groeiende informatiebehoefte terwijl de beschikbare tijd om deze informatie op te zoeken steeds beperkter wordt.

De verwachting is dat in een later stadium de dienst uitgebreid wordt met titels van andere uitgevers. Voor meer informatie kunt u terecht op alert.factlane.nl

Factlane

Naritaweg 127

1043 BS

Amsterdam

Telefoon: 020-7123450reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie