Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 7-06-2001 Persbericht district Heerlen
Persberichten 15.54 uur

Heerlen

Voerendaal; automobilist gewond bij aanrijding met tractor Woensdagavond omstreeks 23.15 uur raakt een 30-jarige inwoner uit Voerendaal gewond toen hij op de Bergseweg met zijn auto in botsing kwam met de tractor met aanhangwagen. Het slachtoffer, dat bewusteloos raakte werd door de bestuurder van de tractor, een 46-jarige inwoner uit Voerendaal en een toegeschoten voorbijganger uit zijn brandende auto gehaald. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen. Over zijn toestand is niets bekend. Omstanders blusten de autobrand. Het ongeluk gebeurde toen de tractor, die uit de richting Kunrade kwam en een eenassige veewagen trok, linksaf sloeg om een inrit in te rijden terwijl uit tegenovergestelde richting de auto naderde die bestuurd werd door de 30-jarige inwoner uit Voerendaal. De auto raakte nog juist de achterzijde van de aanhangwagen, waardoor de auto aan de rechterzijde helemaal opengescheurd werd. Na de aanrijding vloog de auto in brand. Omtrent de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. Het bureau Verkeersongevallen stelt een onderzoek in.

Heerlen; zestien personen aangehouden in het Heerlens centrum Tijdens een actie in het kader van de overlastbestrijding in de Heerlense binnenstad zijn woensdag zestien personen in de leeftijd van 26 tot 43 jaar aangehouden. Het betreffen dertien mannen en drie vrouw, die nagenoeg allen in Heerlen woonachtig waren. Een 26-jarige vrouw was afkomstig uit Frankrijk. Zes personen bleken gesignaleerd te staan. Zij moeten gezamenlijk 105 dagen gevangenisstraf uitzitten. Vier personen bleken harddrugs bij zich te hebben. Van hen bleken er twee illegaal in Nederland te verblijven. De rest van de mensen werd aangehouden voor overtredingen van de openbare orde. In vijf gevallen werd een zogenaamde gebiegdsontzegging uitgereikt. Aan de actie namen naast politiemensen van de basiseenheid Heerlen-Centrum ook ambtenaren van de parketpolitie en stagiaires van de politieopleiding deel.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie