Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MyCom en Ricardo.nl bundelen e-commerce krachten

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

MyCom en Ricardo.nl bundelen e-commerce krachten

MyCom NEDERLAND B.V. en Ricardo.nl hebben per heden hun krachten in een online samenwerking gebundeld. Vanmiddag is een online veiling gestart waar restvoorraden, demonstratieapparatuur, oudere modellen en zelfs nieuwe producten uit het MyCom-assortiment worden aangeboden. De veilingsite is te benaderen via www.ricardo.nl

Aanbod vanaf '1,-

De afhandeling van een veiling(ver)koop vindt plaats tussen de hoogste bieder en MyCom Direct, de online winkel van MyCom, en geschiedt conform de regels van Ricardo.nl. MyCom Direct zal wekelijks producten vanaf f1,- op de veiling plaatsen en nieuwe producten met een lage bodemprijs.

Snel en onder garantie

Uniek in de samenwerking is dat MyCom haar producten, aangeschaft via de veiling, binnen twee werkdagen bij de hoogste bieder aan huis aflevert. Onder de '350,- zal een kleine bijdrage aan de verzendkosten worden gevraagd. Boven dit bedrag levert MyCom gratis aan huis. De koper betaalt bij aflevering (onder rembours). Op alle MyCom-producten verkocht via de veiling zit garantie.

Synergie

De samenwerking is in één goed gesprek tussen MyCom s operationeel directeur Gert Jan Kosters en Michiel van der Meer, managing director Ricardo.nl tot stand gekomen: Twee serieuze e-commerce partijen bij elkaar ... de een met een geweldig platform en de ander met volledige en betrouwbare content. , aldus Gert Jan Kosters. Michiel van der Meer: Samen kunnen we gaan voor een gezonde groei waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en proffesionaliteit meer dan op kwantiteit .

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:

MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van pc s en componenten en is in mei van dit jaar door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year (Channel Awards 2001). MyCom heeft op dit moment zes vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2000 een omzet behaald van ongeveer 150 miljoen gulden en telt 160 medewerkers.

Over Ricardo.nl:

Ricardo.nl is toonaangevend op het gebied van consumentenveilingen in Nederland en is in januari van dit jaar door PC Magazine uitgeroepen tot beste veilingsite van Nederland. De Nederlandse veilingsite maakt deel uit van het internationale veilingconcern QXL ricardo plc., dat is genoteerd aan London Stock Exchange, DAX in Frankfurt en de Nasdaq in New York (LSE:QXL.L; NASDAQ:QXLC, FRANKFURT: QXL.F).

Meer informatie over dit persbericht:

MyCom NEDERLAND B.V. Ricardo.nl

Sacha Bucciarelli - formule manager Niels Vrijhoeven - PR

023 554 16 30 020 586 96 00

sacha@mycom.nl vrijhoeven@ricardo.nl

MyCom NEDERLAND B.V.
Postbus 3021
2130 KA Hoofddorp

Tel: 023 - 55 41 630
Fax: 023 - 56 29 407

www.mycom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie