Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flex Group Nederland in top 10 snelste groeiers Europa

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichtenAfzender: s.vandommelen@flex-nl.nl

Contactpersoon: Sandra van Dommelen

Flex Group Nederland in top 10 van snelst groeiende Europese

Datum: 7 juni 2001


-Persbericht-

Rotterdam/Den Haag, 7 juni 2001

Flex Group Nederland in top 10 van snelst groeiende Europese ondernemingen

In Den Haag werden vanochtend de resultaten gepresenteerd van een Europees onderzoek naar de 500 snelst groeiende ondernemingen van Europa. De Nederlandse onderneming Flex Group Nederland (FGN) blijkt op deze lijst de 10e plaats in te nemen. FGN is daarmee een van de twee Nederlandse bedrijven in de Europese top 10. Staatssecretaris van Economische Zaken Gerrit Ybema heeft de bijbehorende onderscheiding vanochtend namens de uitvoerder van het onderzoek, GrowthPlus, overhandigd aan Rob de Laat, directeur en samen met Marcel Broersma oprichter van FGN, Ybema benadrukte dat snelgroeiende ondernemers het sterkst bijdragen aan de groei van werkgelegenheid en welvaart in Nederland. Het is dus noodzaak dat ondernemerschap gestimuleerd wordt, aldus de staatssecretaris.

In zijn dankwoord zei Rob de Laat: "Binnen Flex Group Nederland is de focus op ondernemerschap een belangrijke pijler gebleken onder de gerealiseerde groei. Medewerkers de ruimte geven voor persoonlijke groei en ondernemerschap binnen een helder kader staat aan de basis van de ondernemingsstrategie. FGN heeft mede daardoor sinds de start in november 1997 een ambitieuze groeistrategie kunnen waarmaken en kunnen uitgroeien tot een multidisciplinaire adviesorganisatie met ruim 460 medewerkers en een omzet van 53 miljoen in 2000."

Growthplus doet sinds 1995 onderzoek naar de snelgroeiende organisaties in Europa. Achterliggende gedachte is dat deze snelle groeiers verantwoordelijk zijn voor de groei van werkgelegenheid. GrowthPlus benadrukt bij de diverse overheden dat er in hun beleid dus juist meer aandacht moet zijn voor deze ondernemers en hun bedrijven.

Flex Group Nederland verzorgt advies en implementatietrajecten op de aandachtsgebieden HRM, Legal, Finance, IT en Telecom. FGN speelt in op de veranderende regels voor succesvolle bedrijfsvoering. Flex Group Nederland is vanaf de start op 1 november 1997 gegroeid tot een onderneming met ruim 460 medewerkers en een omzet van 53 miljoen gulden in 2000. FGN richt zich als multidisciplinaire adviesorganisatie op de top 200 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. De activiteiten van de onderneming zijn ondergebracht in zeven dochterbedrijven. FGN prognosticeert voor 2001 een omzet van ruim 100 Miljoen gulden.

Voor meer informatie:
Sandra van Dommelen, Communicatie & PR, Flex Group Nederland Telefoon: 010 - 217 12 22 e-mail: a.nieuwkoop@flex-nl.nl Rob de Laat, directeur, Flex Group Nederland
Telefoon: 010 - 217 12 05 e-mail: r.delaat@flex-nl.nl

Flex Group Nederland: www.flex-nl.nl GrowthPlus: www.growthplus.org

Flex Group Nederland bv

Westerstraat 29

3016 DG

Rotterdam

Telefoon: 010-2171222reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie