Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: lichtgewonden bij aanrijding in Zuidveld

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdagmiddag 7 juni
16:52 donderdag 7 juni 2001

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Vanaf donderdagmiddag t/m maandagmorgen is Ernest Zinsmeijer ( 06 - 22 662 875) de voorlichter die piket heeft en de persberichten voor politie Drenthe verzorgt.

Lichtgewonde bij aanrijding

ZUIDVELD. Bij een aanrijding op de Schoonloerweg in Zuidveld raakte donderdagmorgen een 49 jr. vrouw uit Eesergroen licht gewond en werd haar bestelauto totaal vernield. De vrouw haalde een voor haar rijdende auto met caravan is. De auto werd bestuurd door een 37 jr. man uit Amersfoort. Tijdens het inhalen raakten de bestelauto en de caravan elkaar en botste de bestelauto tegen een boom. De bestuurster moest zich onder doktersbehandeling stellen. De auto en caravan raakten aan de zijkant beschadigd maar konden de reis voortzetten.


*
Auto-inbraken

BORGER. In de nacht van woensdag op donderdag is in borger ingebroken in zeker vijf autos. Deze stonden geparkeerd aan de Kampakkers en de Molenplaatsweg. Uit de autos; werden o.a. de radios gestolen.


*
Inbraken

ERICA. Donderdagmorgen werd ontdekt dat er was ingebroken in de gymzaal aan de Semsstraat in Erica. Men drong de, i.v.m. een renovatie, tijdelijk buiten gebruik zijnde gymzaal binnen door een raam te forceren. Er werden diverse elektrische gereedschappen gestolen.

TIENDEVEEN. Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag voor vele tienduizenden guldens aan golfattributen gestolen uit een winkeltje aan de Haarweg in Tiendeveen. Men drong de winkel binnen door een deur open te breken. Uit de winkel werden o.a. golfclubs, tassen en kleding gestolen.

MEPPEL. Bij een inbraak in een café aan het Zuideinde in Meppel bestond de buit uit geld en rookwaren. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag. Een deur werd opengebroken en in de zaak werd een sigarettenautomaat geleegd.


*
Tas gestolen

MEPPEL. Een 35 jr. vrouw uit Havelte is tijdens het boodschappen doen in Meppel bestolen van haar tas. In een supermarkt aan de Grote Akkerstraat werd, zonder dat zij iets merkte, de tas uit haar winkelwagentje gestolen. In de tas zat o.a. een portemonnee met geld.


* Flitspalen scoren minder dan 2%. Klik op Sneu Geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie