Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA wil illegale criminelen niet meer terug op straat

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Wijn: Illegale criminelen niet meer terug op straat

Commissaris H. De Wilde, chef van de vreemdelingenpolitie in Amsterdam, maakte woensdag 6 juni jl in de Volkskrant bekend dat de vreemdelingenpolitie de afgelopen maanden honderden criminele illegalen heeft moeten vrijlaten. Deze illegalen konden niet binnen de voorgeschreven tijd voor de rechter gebracht worden. Tweede Kamerlid Joop Wijn vindt deze gang van zaken "ronduit onacceptabel" en heeft in een spoeddebat de regering verzocht de noodzakelijke maatregelen te nemen.

"Illegalen zijn mensen zonder verblijfsvergunning in Nederland. Deze mensen hebben dus niets te maken met de asielzoekers of uitgeprocedeerde asielzoekers. Uitgeprocedeerde asielzoekers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie