Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ei van Columbus stijgt met zeppelin boven Hoogvliet uit

Datum nieuwsfeit: 07-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Ei van Columbus stijgt met zeppelin boven Hoogvliet uit


1 juni 2001


Ter promotie van de ideeënwedstrijd Het Ei van Columbus laat deelraadsvoorzitter Hans Elemans op 7 juni aanstaande een zeppelin opstijgen.

Hoogvliet vernieuwt! Niet alleen op het gebied van de woningvoorraad en sociale investeringen, maar ook in economisch opzicht. Om dit laatste te onderstrepen en ter promotie van de ideeënwedstrijd Het Ei van Columbus, laat deelraadsvoorzitter Hans Elemans op 7 juni aanstaande een zeppelin opstijgen. Dit gebeurt om 8.45 uur op het grasveld aan de achterzijde van de deelgemeentesecretarie. Om 8.15 wordt in de deelgemeente zelf een korte toelichting op de actie gegeven. Voor de deelgemeente Hoogvliet is het scheppen van een goed klimaat voor ondernemers belangrijk. Ondernemers en bedrijven zijn de motor van de economie van Hoogvliet. De deelgemeente Hoogvliet wil ideeën die in Hoogvliet leven om de economie te versterken de ruimte geven. En daarmee de motor, ondernemend Hoogvliet, energie bieden. Daarom kunnen ondernemers en starters, net als in 1997 en 1999, meedoen aan de ideeënwedstrijd 'Het Ei van Columbus'. Tot 14 juli aanstaande kunnen nog ideeën worden ingediend voor Het Ei. Bij de ideeën die ondernemers kunnen indienen Het Ei van Columbus gaat het om hele praktische zaken, waar ieder bedrijf wel mee te maken heeft, bijvoorbeeld: nieuwe producten, nieuwe diensten, een nieuwe service, een gat in de markt, een veelbelovende samenwerking, nieuwe klanten, een andere verkoopformule, uitbreiding van bedrijfsactiviteiten, vernieuwende arbeidsmarktbenadering. De sluitingsdatum is vastgesteld op 14 juli 2001. Tijdens een feestelijke avond in oktober 2001 worden de winnaars bekend gemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie