Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Datum: 8 juni 2001

Bij woninginbraak auto gestolen Oegstgeest (D2)

In een woning aan de Clinckenburgh in Oegstgeest is gisterenochtend, 7 juni, een woninginbraak ontdekt. De daders zijn de woning binnen gekomen door middel van het zogenaamde 'gaatjesboren'. Vervolgens hebben de daders onder andere autosleutels meegenomen en daarmee de auto.

Controle parkeerverordening Sassenheim (D2)

In Sassenheim is gisteren, 7 juni, gecontroleerd op fout parkeren. De controles vonden plaats op de JP Gouverneurlaan, de Hoofdstraat, het Hortusplein, de Teylingerlaan, de Oude Haven, de Concordiastraat, de Kerklaan en het Boschplein. In totaal zijn er 15 processenverbaal uitgeschreven voor het niet of het niet op tijd plaatsen van de parkeerschijf.

Controle hondenbeleid Sassenheim (D2)

In het centrum van Sassenheim is gisteren, 7 juni, gecontroleerd op het hondenbeleid. Iedereen had zijn hond aangelijnd. Het standaardtarief voor het niet aangelijnd hebben van een hond bedraagt fl. 60,-.

Onder invloed Leiden (D4)

Een 24-jarige automobilist uit Moordrecht is vrijdagnacht 8 juni omstreeks 01.00 uur aangehouden wegens rijden onder invloed. Zijn rijgedrag gaf aanleiding om hem te laten stoppen. De ademanalyse wees een ademalcoholgehalte van 260 ug/l uit, waar de limiet 220 ug/l is. Ook bleek de auto niet verzekerd te zijn. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 1 uur.

Inbraak woning Gouda (D7)

Op donderdag 7 juni jl. is ingeslopen in een woning aan het Vogelplein. Vermoedelijk is de dader binnengekomen door een zolderraam in te klimmen. Vanuit de zolderkamer werden vervolgens GSM's en een portemonnaie met inhoud weggenomen. In een woning aan de Bodegraafsestraatweg is eveneens op donderdag 7 juni jl. ingebroken. Ook hier zijn de daders vermoedelijk ingeslopen. Weggenomen werd audio-apparatuur, waardepapieren en GSM's.

Controle horeca Gouda (D7)

Een horecagelegenheid aan De Markt is op donderdag 7 juni jl. gecontroleerd in samenwerking met de douane en de belastingdienst. Er werd rum aangetroffen, waarover geen Nederlandse belasting was betaald. De flessen zijn in beslag genomen en de douane stelt hieromtrent een nader onderzoek in. Tevens werd een honkbalknuppel achter de bar aangetroffen. De eigenaar heeft hiervoor een waarschuwing gekregen.

Inbraak in woning, auto weg Bergambracht (D8)

Aan de Kadijkselaan is tussen woensdag 6 en donderdag 7 juni jl. ingebroken in een woning. Vanuit een tas uit de hal werden de sleutels weggenomen van een Jeep. De dader(s) verlieten via de voordeur de woning en namen de auto mee. De politie heeft inmiddels een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld. Hieruit is echter nog geen bruikbare recherche-informatie naar voren gekomen.

Politie zoekt getuigen ernstige aanrijding Haastrecht (D8)

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding op maandag 4 juni omstreeks 21.30 uur op de Provincialeweg Oost, en met name naar de bestuurder van de groene Opel. Deze bestuurder reed in de richting van Oudewater en is vervolgens voordat de aanrijding gebeurde een inrit ingereden. De aanrijding ontstond toen een 23-jarige automobilist uit Utrecht de macht over het stuur verloor en frontaal tegen de auto van een echtpaar uit Gouda reed. De 54-jarige bestuurder van deze auto en zijn echtgenote werden met onbekend letsel naar het Hofpoort ziekenhuis afgevoerd. Een 24-jarige automobilist uit Stolwijk zag dit ongeval gebeuren, remde, raakte in slip en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het Medisch Centrum in Utrecht. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Haastrecht, telefoonnummer 0900 8844.

 
 
    Postbus 4240          Politie Hollands Midden 
    2350 CE Leiderdorp       Bureau Communicatie 
    Telefoon 071 - 5459800 
    Fax 071 - 5459326 
    Afkomstig van: Verboon, Yvette 
 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie