Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vereniging Bijstandsbond Amsterdam viert 25 jarig bestaan

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

In 2001 bestaat de Vereniging Bijstandsbond Amsterdam 25 jaar. Dat heuglijke feit wil de vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom worden op vrijdag 8 juni verschillende activiteiten georganiseerd in het gebouw van het HTIB, eerste Weteringplantsoen 2c in Amsterdam.

Om 19.00 uur wordt een tentoonstelling geopend over de geschiedenis van de Bijstandsbond. De Bijstandsbond is een Amsterdamse belangenorganisatie van uitkeringsgerechtigden. Naast de aciviteiten van de Bijstandsbond komen op de tentoonstelling 25 jaren van strijd voor rechtvaardige sociale zekerheid ter sprake. Maar er is ook informatie over discussies die gevoerd werden over de plaats van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie