Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lotus Development per 1 juli 2001 geïntegreerd in IBM

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: IBM
Zoek soortgelijke berichten
Lotus Development per 1 juli 2001 geïntegreerd in IBM

Diemen, Amsterdam, 8 juni 2001 - Lotus Development en IBM maken bekend dat per 1 juli 2001 Lotus Development volledig zal zijn geïntegreerd in de IBM Software Group-organisatie. De IBM-arbeidsvoorwaarden zijn per die datum dan ook van toepassing voor alle Lotus-medewerkers. Het Lotus-portfolio wordt opgenomen in het IBM-productaanbod om zo met een meer complete e-business-propositie voor de markt te komen. Het totale IBM-softwareportfolio bestaat uit de volgende brands: Lotus, Tivoli, WebSphere en DB2.

Voor de klanten en Business Partners van Lotus zullen de veranderingen nauwelijks merkbaar zijn. Business Partners kunnen blijven rekenen op de gebruikelijke ondersteuning voor de Lotus-brand, de Lotus-software en op Lotus gebaseerde oplossingen binnen het IBM Premier Program for Software.

Ook de productontwikkeling van de Lotus-oplossingen gaat onverminderd voort, zodat gebruikers kunnen blijven rekenen op ondersteuning van hun software en gegarandeerd zijn van continue innovatie. Bestaande en nieuwe investeringen blijven hiermee volledig gewaarborgd.

Over Lotus
Lotus Development Corporation is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor messaging, collaboration en knowledge management. Lotus richt zich met haar oplossingen op kleine tot multinationale ondernemingen. Centraal in de oplossingen van Lotus staat het uitgangspunt dat internettechnologie mensen op een wereldwijde schaal laat samenwerken. Lotus levert zowel de client- en server-, als de platformproducten voor (real-time) samenwerking, berichtenverkeer en applicatieontwikkeling. Daarnaast biedt Lotus een uitgebreid pakket van kantoor- en productivity-applicaties, compleet met internetfunctionaliteit. Ondernemingen die kiezen voor Lotus-oplossingen, kunnen rekenen op professionele consultancy en dienstverlening van de Lotus Professional Service-organisatie en van de Lotus Business Partners.

Lotus is opgericht in 1982 en is sinds 1995 onderdeel van IBM. Het bedrijf heeft circa 8.500 medewerkers en brengt zijn producten wereldwijd via de meer dan 20.000 Lotus Business Partners in meer dan 80 landen op de markt. Algemeen telefoonnummer Lotus Development Nederland: 020 - 31 41 123.

Over IBM
IBM wil vooroplopen in het ontwikkelen en produceren van toonaangevende oplossingen op ICT-gebied. Zo levert IBM geavanceerde computersystemen van uiteenlopend formaat voor zowel bedrijven en organisaties als voor consumenten. Software varieert van besturingsprogrammatuur tot algemene en branchegerichte oplossingen op maat. Een groot deel van de medewerkers werkt vanuit IBM Global Services aan het ontwikkelen en leveren van professionele oplossingen en diensten. Deze dienstverlening omvat onder meer netwerkoplossingen, systeemintegratie, outtasking en outsourcing, consultancy, opleidingen, e-business en continuïteitservices. IBM speelt ook een toonaangevende rol voor organisaties uit de Net Generation, onder meer met flexibele en schaalbare oplossingen voor internetbedrijven van uiteenlopend formaat. Om de klanten zoveel mogelijk geïntegreerde oplossingen te kunnen bieden, werkt IBM samen met vele duizenden partners met gespecialiseerde kennis. Teamwork is immers de sleutel tot IBM's succes. Op die manier kan IBM putten uit een ongekend reservoir van kennis, ervaring en technologie.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie