Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: één rijbaan voor twee richtingen tegen files

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Universiteit Twente
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit Twente

Eén rijbaan voor twee richtingen
WN 01/34* 8 juni 2001
promotie drs. M.J.R. Ebben, faculteit Technologie & Management: Logistic Control in Automated Transportation Networks De toenemende fileproblematiek leidt tot een vraag naar alternatieve transportsystemen. Geautomatiseerde transportnetwerken, mogelijk ondergronds, zijn daarbij een optie. Belangrijk in dat verband is het OLS-project, een studie naar het voorontwerp van een ondergronds logistiek systeem (OLS) rond Schiphol en de bloemenveiling in Aalsmeer. Een goede logistieke besturing is essentieel voor de implementatie van dergelijke transportnetwerken. Dit proefschrift levert een bijdrage aan het ontwerp en de evaluatie van een dergelijke logistieke besturing.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie