Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Oegstgeest Vergunningen

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Invalidenparkeerplaatsen Er zijn twee vergunningen verleend voor het creeren van een invalidenparkeerplaats. Deze vergunningen zijn verleend aan:
- mevrouw A.E.J. Devilee-Hoogeveen ter hoogte van de ingang van de flat aan de Aert van Neslaan.
- mevrouw H.F.A. De Lange-van der Linden ter hoogte van Boerhaaveplein 6 te Oegstgeest. De aanvragenen de verleende aanwijzingen liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u binnen 6 weken na publicatie zenden aan College van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen
1. Hofdijck 55 - uitbreiden woning achterzijde
2. Juffermansstraat 22 - uitbreiden woonhuis
3. Juffermansstraat 40 - uitbreiden woonhuis
4. Duinzichtstraat 1 en 3 - uitbreiden keuken
5. Frits Mehrtenslaan 32 - uitbreiden schuur
6. Emmalaan 40 - plaatsen veranda en schuur
7. De Kempenaerstraat 18 - veranderen en vernieuwen winkelinrichting
8. Kamphuizenlaan 20 - plaatsen dakopbouw en blokhut
9. Laan van Arenstein 22 - uitbreiden woonhuis
10. Emmalaan 61 - uitbreiden woonhuis
Verleende bouwvergunning/geaccepteerde meldingen
11. Prins Bernhardlaan 66 - oprichten dakopbouw achter
12. Van Assendelftstraat 7 - dakkapel voor en achter en verhogen dak
13. Van Assendelftstraat 9 - dakkapel voor en achter en verhogen dak
14. Boonstraat 2 - wijzigen zijgevel
Geweigerde bouwvergunningen/niet-geaccepteerde meldingen
15. Annie M.G. Schmidtlaan 30 - plaatsen dakkapel zijgevel
Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen van 7 t/m 20 juni 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

Voorgenomen vrijstellingen van het bestemmingsplan Het college van Burgemeester en Wethouders is van plan om met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor de volgende plannen:
16. het plaatsen van een tuinhuisje op het erf van de woning Mathenesselaan 17 (ter vervanging van een reeds bestaande);
17. oprichten uitbouw (erker) aan een de voorgevelzijde van de woning Willem de Zwijgerstraat 51.
18. Wijtenbachweg 75 - realisatie kelder/wijziging bijgebouw.
De hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders van plan is om vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening liggen van 7 juni t/m 4 juli 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Voorgenomen tot verlenen van een monumentenvergunning Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens om op grond van de gemeentelijke monumentenverordening de monumentenvergunning te verlenen voor: 19. Wijtenbachweg 75 - realisatie kelder/wijziging bijgebouw.

De hierboven genoemde aanvraag ligt van 7 t/m 20 juni 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling VROM, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie