Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: man angstig door XTC in Uden

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 4-06-2001
Persbericht district De Leijgraaf

MAN ANGSTIG DOOR XTC (Uden)

Zondagavond is in een tankstation aan de Industrielaan in Uden een 23-jarige inwoner uit Heeswijk Dinther aangehouden voor lokaalvredebreuk. Door gebruik van XTC en alcohol was de man angstig geworden voor zijn vrienden die buiten stonden. Hij durfde de shop van het tankstation niet meer te verlaten.Hij maakte een verdwaasde indruk. Aangezien het sluitingstijd was, vorderden de agenten hem het pand te verlaten. De man voldeed niet aan de vordering en is daarop aangehouden. Na controle door een GGD-arts is hij ingesloten. Na het nachtje slapen wist de verdachte te vertellen dat hij de shop was binnengegaan om frisdrank te kopen. Door het gebruik van drie XTC-pillen in combinatie met alcohol was hij plotseling angstig geworden voor zijn vrienden. De verdachte is vanmorgen heengezonden.

AANGEHOUDEN VOOR NIET VOLDOEN AAN AMBTELIJK BEVEL (Uden)

Van zondag op maandag zijn tijdens horecatoezicht op de Sint Janstraat in Uden een 31-jarige man uit Zijtaart en een 32-jarige Veghelaar aangehouden voor het niet opvolgen van een ambtelijk bevel, belediging en verzet. Eerstgenoemde probeerde een agente te versieren, gedroeg zich vervelend en pakte haar vast. De agente wees de man erop daar niet van gediend te zijn. Nadat de man haar weer vastpakte, vorderden de agenten de man met zijn 32-jarige metgezel zich te verwijderen. Toen hij daar niet aan voldeed, werd de man aangehouden. Hij verzette zich heftig. Zijn metgezel deed ook een duit in het zakje. Ook hij is aangehouden. Beiden sloegen temidden van het uitgaanspubliek beledigende taal uit in de richting van de agenten. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

AUTOS BEKLAD MET VERF (Uden)

Maandagmorgen kreeg de politie diverse meldingen binnen over bekladdingen van autos in het Rentmeesterhoef en op het Landschrijversveld in Uden. Voor zover bekend zijn zeven autos beklad. In een aantal gevallen kon de nog niet opgedroogde verf nog worden verwijderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie