Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: motorrijder onder invloed

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 3-06-2001
Persbericht district Land van Cuijk

MOTORRIJDER ONDER INVLOED (Cuijk)

Van zaterdag op zondag is een 37-jarige motorrijder uit Cuijk op de Heggerank in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

AUTOMOBILIST ONDER INVLOED RIJDT TEGEN LANTAARNPAAL (Overloon)

Van zaterdag op zondag is een 29-jarige Utrechter onder invloed van alcohol op de Venraijseweg net buiten de bebouwde kom van Overloon met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. Zowel hijzelf als zijn evenoude vriendin raakten niet gewond. De man bleek behoorlijk onder invloed van alcohol te zijn. Hij verklaarde waarschijnlijk in slaap te zijn gevallen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

VERNIELING RUIT (Boxmeer)

Zaterdagavond heeft een onbekende de ruit van een damesmodezaak aan de Steenstraat in Boxmeer ingegooid. De ruit is provisorisch gerepareerd.

INBRAAK IN SPORTKANTINE (Wanroij)

Van zaterdag op zondag is er ingebroken in een sportkantine aan de Hoevensestraat in Wanroij. De dader(s) gingen er vandoor met enkele tientallen CDs en een doos snoepwaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie