Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eind juni een tweede euroseminar

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CTB

EUROPAGINA

Nieuw euroseminar!

Urgent: CTB en de euro-conversie, méér dan slechts een druk op de knop!

Op 1 januari 2002 wordt de chartale Euro in twaalf landen van de Europese Unie ingevoerd. Voor u betekent het dat u uw bedrijfsvoering tijdig aan moet passen. U heeft dan voldoende tijd om de juiste actiepunten op te stellen en stappen te ondernemen. U heeft daarin o.a. te maken met uw automatisering, uw financiële zaken, belastingen, personeel en juridische aspecten.

Voor een aantal zaken is het zeer raadzaam een beroep te doen op externe experts (banken, accountants, software-specialisten, juristen etc.)
Als uw ICT leverancier is CTB al enkele jaren actief in het informeren van haar klanten met euro-voorlichtingssessies, cursussen, Europapers en via de website.

De komende tijd treft u op deze pagina zoveel mogelijk wetenswaardigheden en nieuws aan over de euro dat voor u van belang kan zijn.

Interessante items
EURO-diensten CTB
Update Euro White Paper april 2001 (of downloaden: euroday.zip, 15 KB) PowerPoint presentatie eurowatcher Sieger Looijenga (alleen downloadversie: s190401.zip, 4.2 MB)

CTB en de Euro-conversie: op tijd aan de slag!
Ongetwijfeld staat bovenstaande kreet u nog wel bij. Onder dit motto heeft CTB een groots euroseminar georganiseerd op 19 april jl. Uiteraard bereik je op zo'n middag niet iedereen, vandaar dat we eind juni, op veler verzoek, een tweede seminar organiseren.

Graag nodigen wij u uit om dit tweede seminar te bezoeken op een middag naar keuze. De data en locaties (Doorwerth, Zoetermeer) ziet u op het aanmeldingsformulier.
Tijdens deze middag hoort u wat er allemaal bij de euroconversie komt kijken. Dat dit verder gaat dan hetgeen CTB u biedt, moge duidelijk zijn. De komst van de euro heeft immers niet alleen gevolgen voor het werken met de applicaties van CTB maar treft uw gehele bedrijfsvoering!

Het programma voor deze middagsessies luidt:

12.30 uur Lunch
13.30 uur Welkom en inleiding door Peter Jan Smit, directie ICT 13.45 uur "De accountant aan het woord", door Nico Huizing van Ernst & Young
14.10 uur "Op tijd aan de slag", door Sieger Looijenga, euro-watcher CTB ICT
14.50 uur Pauze
15.10 uur Consultants van CTB maken u wegwijs in de details van de euroconversie en geven antwoord op uw vragen
15.50 uur Afsluiting met drankje en hapje

Interesse?
Ga snel naar het aanmeldingsformulier, maak een keuze uit de data en meldt u aan. Het is dè kans voor u en uw collega's om alle euro-zaken binnen uw bedrijf tijdig voor elkaar te hebben!

Hieronder vindt u een impressie van de volle zaal tijdens het Euro-seminar van 19 april jl. in Doorwerth

Wat weet u over de euro in relatie tot uw bedrijfsvoering? Een greep uit de vragen die op u en op ons afkomen:

Wat zijn de gevolgen van de euro voor mijn contracten? Hoe ga ik om met boekingen na 1 juli 2002?
Hoe ziet het tijdschema voor de invoering van de Euro er bij CTB uit? Moeten vennootschappen hun statuten wijzigen door de komst van de Euro?

Meer weten?
Wilt u meer weten over CTB en de euro, stuur dan een e-mail met uw vragen naar (info@ctb.nl). U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Eurolinks

www.microsoft.com/windows/euro.asp
Deze site geeft informatie en downloads over euro producten van Microsoft.

www.tci.nl/intranetworking/info_euro.html
Deze site geeft informatie over de gevolgen van de euro voor besturingssystemen, valutatekens, printers etc.

www.euro.nl
www.nvob.nl
www.mkb.nl
www.minfin.nl/euro
www.dnb.nl
www.vno-ncw.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie