Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: rijden onder invloed

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmorgen 8 juni 2001
10:27 vrijdag 8 juni 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

ASSEN
Alcomobilist
Donderdagmiddag hoorde de politie een auto over de Europaweg rijden met een lekke uitlaat. De bestuurder werd aan de kant gezet, waar hij gedronken bleek te hebben. Bij de ademtest blies hij 730. Het rijbewijs van de man, een 32-jarige uit Klazienaveen, is ingevorderd.

EMMEN
Verkeerscontrole
Donderdag zijn bij een verkeerscontrole op de Statenweg 40 bromfietsen aangetroffen met een te hoog vermogen. Daarnaast zijn nog 10 bekeuringen uitgedeeld voor andere overtredingen, zoals niet dragen van de gordel, verlopen APK en een geschorst kenteken.

HOOGEVEEN
Verkeerscontrole
Donderdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Edisonstraat 10 bromfietsen aangetroffen met een te hoog vermogen. Ook zijn bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel, en een ongeldige APK.

KLAZIENAVEEN
Verkeerscontrole
Donderdagavond zijn in Klazienaveen, onder meer in het centrum, 11 bekeuringen uitgedeeld voor diverse verkeersovertredingen, maar ook voor het onnodig geluid veroorzaken met autos. Daarbij valt te denken aan optrekken met piepende banden en een overdreven hoog toerental. Sommige, met name jongere, automobilisten doen dit vooral op koopavond, tot ergernis van een groot deel van het winkelend publiek.

VRIES
Inbraak auto
Donderdagmiddag is een auto aan de Veenweg opengebroken. De 28-jarige eigenaar uit Borger is de radardetector kwijt.

ASSEN
Winkeldiefstal
Donderdagmiddag rond 14.45 uur is een 23-jarige man uit Rotterdam opgepakt wegens diefstal in een winkel aan de Minervalaan. Hij had daar twee discmans gestolen. De man kreeg een snelrechtdagvaarding mee.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie