Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid, Maastricht: verkeerscontrole

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 8-06-2001 Persberichten district Maastricht (H.P. 12.45 uur) Vrijdag 8 juni 2001

Maastricht, verkeerscontrole:
Donderdag 7 juni 2001 heeft op de Scharnerweg te Maastricht een verkeerscontrole plaatsgevonden. Er werden 184 voertuigen en hun bestuurders werden aan een uitgebreide controle onderworpen. 111 processen-verbaal was het resultaat.
Tussen 14.00 en 23.00 uur surveilleerden motorrijders in de omgeving van de Scharnerweg waarbij zij voertuigen uit het verkeer selecteerden en deze naar de controleplaats overbrachten. Daar waren medewerkers van verschillende afdelingen de politie aanwezig om de overgebrachte voertuigen aan een uitgebreide controle te onderwerpen. Zo maakten medewerkers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie