Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Indische Buurt in Zeeburg krijgt Ondergronds BrengSysteem

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Indische Buurt krijgt OBS

Op maandag 11 juni start in de Indische Buurt de bouw van het nieuwe ondergronds afvalinzamelingssysteem. Dit nieuwe Ondergrondse BrengSysteem (OBS) is al ingevoerd op het Java-eiland en zal nu in een gedeelte van de Indische Buurt worden aangelegd. De verwachting is dat het plaatsen van de ondergrondse containers in het hele gebied tussen Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindestraat op 30 juli gereed zal zijn. Over de datum wanneer het nieuwe systeem gebruikt kan worden krijgen de bewoners nog een brief in de bus.

Voor meer informatie over het Ondergronds BrengSysteem en het aanbieden van huisvuil kunt u alles lezen in de afvalwijzer. U kunt ook bellen naar het Publiekscentrum van stadsdeel Zeeburg, tel. (020) 608 07 11.

Voor klachten over het ophalen van huisvuil is er een GRATIS informatienummer tel. 0800 933 28 74, of in letters 0800 - ZEEBURG.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie