Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Avaya benoemt Managing Director Benelux, France & Nordics

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

AVAYA BENOEMT KOEN TER LINDE TOT MANAGING DIRECTOR BENELUX, FRANCE & NORDICS

Ter publicatie: 8 juni 2001

RIJSWIJK - Avaya heeft Koen ter Linde met ingang van 1 januari 2001 benoemd tot Managing Director Benelux, France & Nordics. In deze regio is hij verantwoordelijk voor de business unit Connectivity Solutions.

Koen ter Linde was vanaf mei 2000 als Sales Director Netherlands werkzaam binnen deze business unit. Daarvoor werkte hij o.a. als Channel Marketing Manager bij de EMEA-organisatie op het internationale hoofdkantoor voor Connectivity Solutions in Atlanta.

"Nederland is op het gebied van bekabelingssystemen de meest competitieve en volwassen markt in Europa. Na in een korte tijd veel ervaring te hebben opgedaan in Nederland, kreeg ik de kans een grotere regio te managen. Een prachtige uitdaging voor mij, waarbij ik gebruik kan maken van mijn internationale achtergrond."

Onder de business unit Connectivity Solutions vallen onder andere de SYSTIMAX Structured-Connectivity Solutions. De SYSTIMAX-bekabelingssystemen voor de Enterprise-markt zijn gericht op maximale kwaliteit én prestaties op het gebied van transmissie van voice, data, 3D-imaging en video.

Avaya
Avaya, wereldwijd één van de marktleiders in de ontwikkeling, verkoop en service van communicatieoplossingen en -diensten, levert producten en services die organisaties helpen te excelleren in klantgerichtheid. Avaya levert deze oplossingen aan bedrijven - waaronder meer dan 75 procent van de Fortune 500 -, en aan overheden en andere organisaties. Avaya biedt oplossingen voor Customer Relationship Management, Unified Communication, Hosting en Multiservice Networking Infrastructure, Structured Connectivity Solutions en geconvergeerde Voice en Data Networks, inclusief de Enterprise-Class IP Solutions (ECLIPS). Deze producten worden ondersteund door Avaya Services en Avaya Labs. Avaya is wereldwijd marktleider in unified messaging, messaging-systemen, callcenters en gestructureerde bekabelingssystemen. Avaya is in de Verenigde Staten marktleider in systemen voor spraakcommunicatie. In Nederland is Avaya gevestigd in Nieuwegein en Rijswijk. Meer informatie is te vinden op www.avaya.nl.

Voor meer informatie:

Avaya Nederland
Alice Boezelijn
Tel: 070 414 89 60
Fax: 070 414 89 61
(aboezelijn@avaya.com)

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos
Tel: 030 656 50 70
Fax: 030 656 54 73
(avaya@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie