Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: Aanranding

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebureau Hollands Midden
8 juni 2001

Verkeersongeval met letsel Benthuizen (D3) Een 82-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn heeft op vrijdag 8 juni omstreeks 11.00 uur een gebroken sleutelbeen opgelopen nadat hij ten val was gekomen met zijn fiets. De fietser reed over de Omleidingsweg in de richting van de Nieuwe Hoefweg. Op dezelfde weg en in dezelfde richting reed een eveneens 82-jarige automobilist uit Zoetermeer. De automobilist wilde linksaf het Verbreepark in. De automobilist verwachtte hier voorrang te krijgen maar zag de fietser doorrijden, waarna hij stopte. Beide bestuurders schrokken. De fietser kwam ten val en werd met een gebroken sleutelbeen naar het Lange Land in Zoetermeer overgebracht.

Mishandeling Leiden (D4) Een 37-jarige man uit Leiden heeft aangifte gedaan van mishandeling door een groep mannen op donderdag 7 juni omstreeks 17.00 uur op de Arendhorst. De man liep weg vanaf de telefooncel op de Arendhorst toen hij zes mannen zijn richting uit zag lopen. In het voorbijlopen werd hij vastgehouden waarna er een korte woordenwisseling ontstond. Direct hierop werd hij door de mannen geslagen en geschopt. De politie doet onderzoek naar de mishandeling.

Aanranding in Weteringpark Alphen aan den Rijn (D5) De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding op zondag 27 mei rond middernacht in het Weteringpark (langs de Kalkovenweg). Een 18-jarige Alphense deed op woensdag 6 juni aangifte van de aanranding. De Alphense liep die zondag met haar fiets door het park toen zij vier jongens van ongeveer 16 à 17 jaar (allen ongeveer 1.88 m) zag staan. Hierop draaide zij zich om en wilde wegfietsen maar werd door de jongens tegengehouden en naar de grond geduwd. De Alphense werd hierna door de jongens betast. Pas toen een man met zijn hond voorbij kwam en hen aansprak renden de jongens weg. De politie wil graag in contact komen met deze man. Ook andere getuigen kunnen bellen met de politie in Alphen aan den Rijn, telefoonnummer 0900 8844.

Verdachte poging diefstal geweld aangehouden Alphen aan den Rijn (D5) De politie heeft op donderdag 7 juni omstreeks 15.15 uur een 15-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aangehouden op verdenking van poging diefstal met geweld op donderdag 31 mei jl. De jongen wordt ervan verdacht op die dag een 10-jarige plaatsgenoot te hebben bedreigd met een steekvoorwerp. De 10-jarige jongen fietste over de Bachsingel in de richting van de Burgemeester Bruinslotslingel toen hij werd staande gehouden door een andere fietser. De oudere jongen sprak de 10-jarige aan en vroeg om flippo's. De laatste fietste hierop weg, maar werd op de Burgemeester Bruinslotsingel in de richting van de Ridderhof nog twee keer bedreigd. De 10-jarige jongen liep hierbij een snee op boven een oog. De verdachte kon op aanwijzing van de 10-jarige en signalement worden aangehouden. Ook onderzoekt de politie of de verdachte betrokken is geweest bij een soortgelijk incident waarbij een 6-jarige Alphense op 23 mei nabij de Reigerstraat-Rhenanialaan flippo's aangeboden kreeg. Hierbij liet de 'aanbieder' ook een steekvoorwerp zien.

Controle op dragen autogordel Zevenhuizen (D6)
De politie heeft op donderdag 7 juni van 11.30 uur tot 12.30 uur op de Zuidplasweg, gecontroleerd op het dragen van de autogordel. Het ging hier om het verkeer vanuit de richting Burgemeester Klinkhamerweg in de richting van Nieuwerkerk a/d Ijssel. De politie heeft 20 processen verbaal opgemaakt.

Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie