Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overhandiging eerste handboek Beroepsprofielen Metaal

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Overhandiging eerste exemplaar handboek Beroepsprofielen Metaal

Houten, 8 juni 2001 ­ Het eerste exemplaar van het handboek Beroepsprofielen Metaal is vandaag in het Aluminium Centrum te Houten overhandigd aan de sociale partners. Het handboek bevat actuele profielen van alle beroepen in de metaal vanaf uitvoerend tot middenkaderniveau. De profielen geven de actuele beroepspraktijk weer en vormen de brug van praktijk naar opleiding. Zij vertellen het onderwijs welke vaardigheden nodig zijn in het metaalbedrijfsleven.

De beroepsprofielen geven tevens inzicht in de meer sociale aspecten van het beroep, zoals communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Zij verschaffen medewerkers en toekomstige medewerkers ook duidelijkheid ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie