Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Auto tegen boom

Datum nieuwsfeit: 08-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 8-06-2001 2e persbericht 8 juni 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto tegen boom
Een 33-jarige automobilist uit Uden is vrijdagmorgen om 10.00 uur gewond geraakt toen hij op de Zwaanstraat met zijn auto tegen een boom reed. De oorzaak van de aanrijding is onbekend. Hij is met een gebroken sleutelbeen naar het Catharinaziekenhuis gebracht. De man kon na behandeling weer naar huis.

Helmond: Postpakketje gestolen
Op de Schubertlaan hebben drie personen op twee bromfietsen vrijdag rond 13.30 uur een postpakketje weggenomen. Dat gebeurde terwijl de postbode daar fietste. Het pakketje lag op een rekje voor op zijn fiets. In het voorbijgaan pakte een van de bromfietsberijders het pakje van het rekje. Het was een pakje van een boekenclub.

Cranendonck: Aanhouding na vinden drugs
In Budel Dorplein is donderdag om 21.30 uur een 40-jarige man uit Budel aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij drugs in zijn bezit had. De politie Cranendonck had eerder op de avond, om 21.00 uur, een huiszoeking gedaan in zijn woning in Budel en in een woning in Maarheeze. Aanleiding waren een onderzoek en informatie waaruit het vermoeden ontstond dat de man in het bezit was van drugs. In zijn woning is inderdaad een hoeveelheid drugs gevonden. Het gaat waarschijnlijk om harddrugs maar onderzoek moet dit nog uitwijzen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. Bij de huiszoekingen waren een rechter-commissaris en een officier van justitie aanwezig.

Aarle Rixtel: Verdachten mishandeling gepakt
Vrijdagmorgen zijn in Aarle Rixtel vier inwoners van die plaats aangehouden. Zij zijn 18 (3x) en 16 jaar oud. Zij worden er van verdacht dat zij zaterdagmorgen 2 juni op de Dorpsstraat in Aarle Rixtel een 16-jarige jongen uit Helmond hebben mishandeld. Hij werd door een aantal personen van de fiets getrokken en geslagen en geschopt. Hij werd gewond aan het hoofd en een tand was afgebroken. De politie van Gemert-Laarbeek heeft in de afgelopen week onderzoek gedaan, waardoor een aantal namen naar boven kwam. De aangehouden verdachten zijn gehoord. Zij bekenden en zijn na het verhoor naar huis gestuurd. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Valkenswaard: Portemonneediefstal
Vrijdag tussen 13.00 en 13.30 uur is op de Corridor de portemonnee van een 65-jarige Valkenswaardse vrouw gestolen. Zij was aan het winkelen in een supermarkt en had haar boodschappentas met de portemonnee aan het winkelwagentje hangen. Bij de kassa was de portemonnee met fl. 10,= en pasjes verdwenen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie