Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geslaagde open dag op de driewerf in Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Geslaagde open dag op de driewerf

Clowns, kraampjes, demonstraties en een prachtig nieuw complex De open dag op de driewerf kon bijna niet mislukken, zeker niet met zulk prachtig weer.

Op zaterdag 9 juni konden alle geïnteresseerden het complex aan de Portugalweg bezichtigen en kennis opdoen over afvalscheiding en het milieu. Medewerkers van Cyclus, de afdeling Groen van de gemeente en de brandweer gaven bezoekers uitleg over de verschillende functies van het complex.

Maar er was meer te doen. Demonstraties van de brandweer trokken veel bezoekers en er was veel informatie over zonne-energie, windenergie en natuurbehoud. De verschillende kraampjes op de milieumarkt hadden over bezoekers niet te klagen.

Veel inwoners konden raden welke naam er bij welke plant hoorde of welke boom op welke plaats te vinden is in Bodegraven. Zij konden daardoor een mooie plant mee naar huis nemen.

Het straattheater zorgde voor een vrolijke noot en de kinderen stonden in de rij bij de schminktafel en de ijscoman terwijl hun ouders een gratis compostbakje en compost ophaalden.

Al met al een zeer geslaagde dag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie