Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Guus Dijkhuizen begint eigen kunstgalerie in Velp

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Het Gelderse Velp bij Arnhem wordt een stuk rijker. Vanaf 9 juni a.s. heeft dit prachtige dorp van de gemeente Rheden een bijzondere galerie voor hedendaagse beeldende kunst. Het bijzondere van deze galerie zit hem vooral in de eigenaar, schrijver, journalist en kunstpromotor Guus Dijkhuizen, die na een directeurschap van zeventieneneenhalf jaar van het Gelderse kunstencentrum Kunsthuis 13 nu voor zichzelf begonnen is. Klas Vijf, een verkoopexpositie-ruimte gelegen in het achtereind van de voormalige Nassauschool bij het winkelhart van Velp.

Guus Dijkhuizen kreeg in de roerige zestiger jaren van de afgelopen eeuw landelijke bekendheid met z'n spraakmakende en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie