Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.55 uur

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.55 uur
Winkeldiefstal

SOEST Een 38-jarige vrouw uit Soest is vrijdagmiddag rond kwart voor twee aangehouden nadat zij even daarvoor kleding had gestolen uit een winkel aan de Van Weedestraat. Winkelpersoneel had het signalement van de vrouw doorgegeven aan de politie die haar daarop op straat aanhield. De vrouw bekende vrijwel direct en stond de door haar gestolen kleding af.

De vrouw kreeg een dagvaarding mee.

Met alcohol op achter het stuur

BAARN Vrijdagavond rond middernacht is op de Krugerlaan een 47-jarige man uit Bilthoven aangehouden nadat hij met teveel alcohol op achter het stuur zat. Surveillerende agenten hielden de man aan nadat hij op straat een `A` blies.

Op het politiebureau bleek dat hij 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. Hierop werd zijn rijbewijs inbeslag genomen.

De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Aanrijding met doorrijden

BAARN Een 24-jarige Amsterdammer is vrijdagavond in zijn woonplaats aangehouden nadat hij eerder op de dag een aanrijding had veroorzaakt op de Eemweg in Baarn. De man had hier enige tijd in een horecagelegenheid gezeten en zeer veel alcohol genuttigd. Op een gegeven moment werd hij daarom door het personeel gevraagd af te rekenen en te vertrekken.

De man ging hierop onder luid protest de zaak uit. Op het parkeer terrein reed hij vol gas achteruit op een geparkeerde auto in en reed weg. Ook reed hij bijna een 17-jarige jongen uit Baarn van zijn fiets. Hierna ging de man er vandoor.

Via het door getuigen genoteerde kenteken kon het adres van de man achterhaald worden waarna hij thuis kon worden aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie