Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Verstappen eindigt vrije trainingen met dertiende plaats

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

Jos tevreden na vrije trainingen

Jos heeft de vrije trainingen van de zaterdag beeindigd op een 13de plaats. Snelste was Michael Schumacher, gevolgd door Coulthard en Hakkinen.

We hadden direct na de training een tevreden Jos aan de telefoon. "Het ging lekker ja. Met name het tweede gedeelte van de vrije training ging goed en konden we ons verbeteren. En de allerlaatste run was de snelste, dus ik denk dat we nog wel iets harder kunnen". Aldus Jos vanuit een zonnig Montreal.

Pechvogel van de training was Zonta. De jonge Braziliaan valt in voor Frentzen, die na zijn crash van gisteren zich niet in staat voelde om te rijden. Zonta begon dus met een flinke achterstand aan de training en maakte al vrij vroeg in de tweede training een fout waardoor hij spinde, en zijn auto in de grindbak moest achterlaten. Het valt voor de Braziliaan te hopen de kwalificatie beter gaat.

Voor een overzicht van de tijden: bezoek de seizoenspagina.

9
juni
2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie