Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietscafé met als thema 'Fietsen en ontmoeten' in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 21 MAART 2001

Thema `Fietsen en ontmoeten' zaterdag 9 juni

INFORMATIEF DAGJE UIT NAAR
FIETSVAKANTIESSPECIALIST CYCLETOURS

spacebikes

In het kader van zijn 20-jarig bestaan organiseert fietsvakantiespecialist Cycletours op zaterdagmiddag 9 juni in Amsterdam wederom een Fietscafé met als thema `Fietsen en ontmoeten'.

Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt een informatief en onderhoudend programma georganiseerd waarbij medewerkers en reisbegeleiders van Cycletours tekst en uitleg geven over de verschillende fietsbestemmingen en last-minute aanbiedingen.

Er zijn tevens fietsen beschikbaar voor fietstochten, een stand met catering, een kinderactiviteiten- hoekje en een spectaculaire attractie: de Event Space Bikes. Het tweede Fietscafé vindt plaats van 12.00 - 17.00 uur in de tuin van Het Tolhuis, Buiksloterweg 7 in Amsterdam. Toegang is gratis. Men moet zich aanmelden bij Cycletours op het telefoonnummer 020 - 521 84 00 of per e-mail (info@cycletours.nl)

De middag is in hoge mate bedoeld als een ontspannend dagje uit met een informatief karakter. Bezoekers kunnen informatie inwinnen over het fietsvakantie-aanbod, kinderen kunnen zich laten schminken of marsmellows maken of een fietsdiploma behalen en men kan een hapje en drankje kopen. Er zijn vanaf het Tolhuis tevens twee gratis fietsroutes uitgezet.

Cycletours stelt enkele Gazelle huurfietsen - waaronder kinderfietsjes
- en aanhangtrailers beschikbaar om deze rond het Tolhuis uit te proberen.

Men kan zich tevens laten masseren en muzikale omlijsting wordt verzorgd door een accordeonist. Blikvanger is de gratis attractie Event Space Bikes. Bezoekers worden op 2 fietsen vastgekoppeld en kunnen al fietsend een salto maken van 7 meter hoogte.

Het Tolhuis - het kantoor van Cycletours - ligt aan de overzijde van het IJ achter het
Centraal Station in Amsterdam en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien men met de auto komt, kan men gratis parkeren. Bij aanmelding wordt desgewenst een routebeschrijving toegestuurd.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie